Archive for January, 2013

Karate-tisdag

Jobb, hem och umgås med min lilla familj. Ska snart på karateträning. Igår på thai-restaurangen hade de en stor plast-elefant. Freya pekade dit mycket och ropade på den. så jag tog med henne bort till den så hon kunde hälsa men då blev hon rädd för den. Man kan vara kaxig och tuff på avstånd men när det kom till kritan var Freya inte lika tuff som hon lät ;-). Freya och den ‘farliga’ elefanten bakom henne (ser ni elefanten ? ):

 

Nuvarande bud på vår lägenhet är 1 390 000. Allt över 1,3 ska vi ju använda till renovering. Än så länge är övervåningen betald i renovering (badrum, borttagning vägg och målning). Vi vill gärna renovera köket också detta år (till sommaren) så vi hoppas den går upp 100tusen till. Tre budgivare är det så vi får vänta och se…….

Andra visningen

Jobb och sen hem o ut med Freya så Graham kunde städa det sista innan andra visningen. Vi hade bokat bord ikväll på thai-restaurang till kl 18 eftersom vi ju hade visning. Det hade bara kommit två ikväll på visningen. Nu hoppas vi att fler än 1 lägger ett bud. Håll tummarna är ni snälla. Vi har fått första budet som vi ju kan sälja för men vore bra om vi kan få över 1,4. Här ser ni vad vi har för bud just nu:

Vår lägenhet

Första budet ligger på 1,335. Har en bild på Freya från gårdagen att bjuda på:

 

söndagsvideo

Första visningen

Idag hade vi första visningen. Jag gick ut med Freya en timme innan visningen och promenerade en timme. Graham städade det sista och sen möttes vi på promenaden och gick och kollade in ankorna. Det hade kommit 9 på visningen, har en till visning imorgon och sen startar budgivningen! Spännande! Jag gick till gymmet en timme på eftermiddagen och nu är det redan söndag kväll.

Vad var det bästa som hände i veckan? Kursen i torsdags och fredags var bra tycker jag! Gav mig mycket så jag förstår mer vad jag faktiskt programmerar. Vi hade en kurs i finansiella intruments; penningmarknaden och valutamarknaden. Sämsta? Varit hes halva veckan. Inte kul när man är på kurs och vill fråga saker. Vad händer nästa vecka? Visning igen imorgon sen hoppas vi på många budgivare. Nästa helg är det karatehelg; min karatetränare från Irland kommer hit och har läger. Ska bli skoj att träna med Scott igen. Har inte tränat för honom på 5 år! Jag är också inte lika bra som jag var då men det hoppas jag han har förståelse för. Har inte tränat på den nivån i Sverige som jag gjorde på Irland.

Söndagsbilder:

Dan före dan….

Ja imorgon är det visning och vi har slängt bort en del saker idag. Tre möbler åkte till tippen plus byggmaterial och annat. På förmiddagen badade jag o Freya med Marica och hennes Freya. Undra hur många som kommer på vår visning imorgon? Det har varit stort tryck på hemnet iaf men man vet inte hur många som är efter vi länkat via facebook. Har haft kurs både torsdag och fredag. Onsdag kväll började jag få ont i halsen och idag är det fullt upp så har bara tränat två ggr denna vecka; gym i måndags och karate i tisdags. Men imorgon efter visningen blir det gym igen! Dagens Freya:

Freya not happy

Freya ville absolut ha min mobiltelefon och var inte glad när hon inte fick den så jag filmande henne istället 🙂 / Freya wanted my cell phone and she wasn’t happy at all when I refused to give it to her. Instead I recorded her 🙂

 

 

CSN

Jobb, hem och leka med Freya och sen karateträning på kvällen. Har brutit ytterligare en 10tusen-gräns på mitt CSN-lån. Nuvarande skuld är 79 551 SEK 🙂 Känns skönt att lånet minskar och att man börjar se slutet på att bli helt lånefri från CSN.

Jobb-måndag

Har jag mycket att göra om jag tycker det är så skönt att komma till jobbet och få ‘egentid’ ?Haha……

Jobb idag följt av gym. 5,5 km på bandet, tre styrketräningsmaskiner samt sen lite karate inne i easyline-salen. De har ju mjuka kuddar på de maskinerna = perfekta mitsar! Sen ta hand om Freya medans Graham målade. Freya somnade strax efter kl 20 (vanligtvist brukar hon somna mellan 21-23. Igår kväll blev det 22.30 (jag somnade före henne igår). Eftersom hon somnade så ‘tidigt’ så så har jag precis jobbat en timme hemifrån. Jag måste jobba in lite tid eftersom att på onsdag behöver jag gå tidigt då jag ska till vaxholm o möta besiktningsman och mäklare för att kolla igenom vårat radhus.

Veckoslut

Vad var det bästa som hände i veckan? Äntligen kom jag iväg på karateträning! Sen har vi skrivit på papper om ny bostad. Sämsta? Dolt fel dit vi vill flytta. Men det är också bra att vi upptäckte detta. Enligt säljaren har detta åtgärdats så vi ska ta dit en besiktningsman nästa vecka. Om besiktningsmannen/kvinnan fortfarande hittar fel så måste säljaren via deras hemförsäkring stå för att det åtgärdats. Gratis badrumsrenovering innan inflytt? Ja tack! 🙂 Vad händer nästa vecka? Har kurs med jobbet både torsdag och fredag. Torsdag ska vi gå ut med jobbet efteråt och fredag blir det en AW med kistaexperten. Lördag ska bilen besiktas och söndag har vi visning. Sen måste jag få tag i en besiktningsman som kan följa med mig till Vaxholm.

Idag skrev vi som sagt på papper efter att ha ändrat köpeavtalet. Jag och Freya gick o badade. Hon undersökte skåpen och allt annat…….klä sig och samtidigt ha koll på var ungen höll på med. Tur att man inte har tvillingar!

Gomorgon

Gomorgon! Blir det skrivning idag eller inte?