Archive for February, 2013

Snart åker vi….

…men vi har internet på hotellet (inkluderat) så det blir nog några uppdateringar därifrån också. Freya ‘hjälper’ till med packningen:

 

DSC_0350

Månadsskifte imorgon

Imorgon blir det Gran Canaria och även ett månadsskifte så dags för återblick/framåtblick.

Vad hände i Februari 2013? Karateläger med min Sensei Scott Langley. Däremot blev det inte så många andra karateträningar för jag blev sjuk, sen Freya och sen Graham. En helg till Borlänge för att träffa Kattis och hennes familj. Träffade även min familj  som kom till borlänge för att mötas upp. Mycket planering inför renovering av vårt nya boende. Jag joggade utomhus samt provade åka längdskidor.

Vad  händer i Mars 2013? Gran Canaria i en vecka. Har bara varit på Kanarieöarna en gång tidigare och då var jag 15 år. Vi var på Lanzarote. Flytt från Upplands Väsby till Vaxholm. Svärfar kommer på besök och hjälper till med flytten och ev mina föräldrar också. Påsk kommer spenderas i dalarna.

1 day to go….

En arbetsdag kvar sen åker vi till kanarieöarna. Inga nya Freyabilder har tagits, tyvärr mamma. Dagen bestod av jobb och sen behövdes bilen tvättas. Den var ingen Black Beauty längre utan en gray beast. Nu är den fin igen. Två kartonger och en sopsäck packades på kvällen och bars ut till förrådet. Vi rensar massor. Man borde flytta oftare och ändå har vi inte så mycket prylar. Nu är det bara två veckor kvar som vi kommer bo i lägenheten. Lite ledsamt då vi ju bott 5 år i lägenheten. Kan fortfarande inte fatta att det är hela 5 år! Hur har det gått så snabbt? 5 år!!!!!

Karate-tisdag

Igår = jobb och gym. Idag = jobb och karate.

Packa, packa

Idag har jag o Freya handlat mat och lunchat med Camilla. Har även börjat packa inför Gran Canaria på fredag. Freya ville åka på en gång, hon försökte packa ned sig själv. Vad var det bästa som hände i veckan? Freya är frisk igen med undantag för att hon fortfarande har lite hosta. Sämsta? Att Freya var sjuk. Vad händer nästa vecka? Jobb och sen Gran Canaria på fredag!

Dagens bildbomd på en liten Freya:

DSC_0335DSC_0337DSC_0344

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_0345freysuitcase1freysuitcase2

Freyavideo

Freya gillar att släcka lampan och så går hon nu, ostadigt men utan stöd iaf.

 

 

Fredag = helg

Förra helgen var det sjukdom och massa tråkigt. Denna helg ska bli bättre! Idag jobbades det och sen testade jag på att åka längdskidor som jag inte gjort på minst 16 år, bara 2 km dock och ramlade inte. Planer i helgen? Även om det var oplanerat tidigare i veckan har det dykt upp planer nu. Imorgon ev köpa in golv till huset. Gym! Söndag träffa Camillan! Bilder från skidåkningen i elljusspåret:

 

DSC_0332

 

DSC_0331

Nu är jag officielt vuxen/gammal (…pensionssparande…)

Igår jobbade jag hemifrån då Graham låg däckad och likaså gjorde Freya mestadels av dagen (efter besök till närakuten igen). Igår kväll sorterades lite kartonger och märktes upp. Har 4 banankartonger med bara julsaker! En kartong märktes upp med babykläder  st 62/68/74 utifall det blir ett syskon till Freya i framtiden. Två plastpåsar utsorterade saker/kläder. Lite lades på tradera och en kasse ska till stadsmissionen. Måste sortera mer och flytta ut fler kartonger till mc-garaget då vi måste köpa in golv denna vecka och det får inte vara i kallförrådet.

Onsdagen (idag) innehöll jobb från kontoret. Sen möte med min bank för att gå igenom banklån. Vi förhandlade fram en bra fast ränta på två år. Sen startade jag även ett privat pensionssparande så nu har jag tagit fler vuxenpoäng. Nu kan man inte bli mycket mer vuxen; gift, barn, volvo, köpt hus, pensionssparande…..vovve nästa? Nja, nån vovve blir det nog inte än men när/om den dagen kommer då har jag samlat ihop alla vuxenpoäng. Vad ska jag göra för att bli mindre vuxen? Tja, fick ju visa leg för att köpa trisslott förra veckan – det väger upp!

 

Återbesök på närakuten

Stackars Graham…..

Jag har smittat ned hela familjen nu. Freya är på bättringsvägen, idag fick hon hostmedicin. Däremot är Graham snörvlig nu. Först jag, sen Freya och nu Graham. Typiskt! Jobb och sen en utomhus-joggingtur igen på 4,3 km.