Archive for April, 2013

Trevlig Valborg

Önskar vi. Jobb och sen har vi kollat in brasan på kvällen. Gick lättare att natta Freya ikväll så snart blir det filmtajm. Kvällens bilder:

DSC_0495DSC_0496DSC_0498

Sova?

Nu fick Graham ta över läggningen. Klockan är 22:12 och nån pratar för fullt på övervåningen. Hon låter glad dock men vill inte sova. Jag undrar däremot om Graham sover för han är tyst men det är ju också vår metod. Vara tyst och visa att nu är det natt. Idag blev det jobb, vårdcentralen (pollen) och sen en springtur för mig på kvällen. Sprang mellanrundan på 6,3 km. Vi måste köpa grindar till trappan nu för nu kan hon klättra i den:

DSC_0494

Undrar när hon har tänkt somna däruppe egentligen?

Ny vecka

En ny vecka. Vad var det bästa som hände förra veckan? Vi har äntligen kunnat börja packa upp ordentligt. Sämsta? Har nog en Freya som är i tidig trotsålder. Hon vägrade lämna lekplatsen i helgen. Skrek och sparkade etc. Vad händer i veckan? Valborgsfirande. Helgen oplanerad.

BBQ och Börje Salming

Dagen började med att jag o Freya var ute o sprang 6,5 km med vagnen. Kan inte springa lika snabbt med vagnen samt får gå mer men träning går jag ju iaf. Sen träffade jag Hilde för det var invigning av ett gym här i Vaxholm. Börje Salming var där. Nu städas det för snart blir det BBQ och besök.

DSC_0488DSC_0490

CSN

Nu är ytterligare en 10-tusen gräns bryten. Nuvarande lånebild är 69 710 SEK. Målet i år är att få CSN under 40tusen. Mål nästa år är att betala av lånet helt :-).

Idag har det jobbats, inhandlats saker för festen och sen tog jag o Freya en promenad. Trevlig helg!

Badrum klart!

Idag blev äntligen badrummet klart. Nu kan vi börja packa upp mer. Klart idag och inflyttningsfest på lördag. Snacka om bra tajming! Vårt badrum på övervåningen:

DSC_0480DSC_0481DSC_0483DSC_0484DSC_0485DSC_0486

Elektrikern

Idag har vi haft besök av elektrikern. Jaccuzzin är inkopplad och spegeln. Rörmokaren behöver komma tillbaks samt även byggaren. Två badrumsbilder:

DSC_0465DSC_0468

 

Sen har det efterfrågats Freyabild:

DSC_0470

 

Gonatt!

Rörmokare

Idag har rörmokaren varit här. Jaccuzzin är på plats men inte inkopplad än. De ska nog hinna klart till på lördag hoppas jag. Jobb och sen lille joggingrundan (4,6 km) på kvällen i mina nya joggingskor. Vilken skillnad! Det var bra investerade pengar. Nu är Eha trötter men jag bjuder på två bilder från badrummet från idag:

DSC_0462DSC_0464

Söndagskväll

Freya har lite feber och just nu håller Graham på att lägga henne. Jag brukar lägga henne men när det är svårt att få henne att somna tar han vid. Hon håller på att få den andra ‘eye tooth’ så kanske där febern kommer från. Idag har jag varit ute från kl 11 till strax före kl 16. Skulle ta en promenad med Freya var tanken och skulle ut genom dörren då jag fick ett SMS från Hilde. Blev längre prommis, loppis etc. Sen hade vi tvättid kl 16-19. VI har ju egen tvättmaskin men föreningen har så bra tvättstuga här som är gratis så vi använder den. Speciellt nu när vi behöver betala uppvärmning själva. Man sparar säkert pengar på att använda tvättstugan.

Vad var det bästa som hände i veckan? Fina vädret nu i helgen. Speciellt idag söndag så var det väldigt varmt o soligt. Sämsta? Att Freya fått feber nu. Vad händer nästa vecka? Jag hoppas byggarna kommer och gör klart renoveringen nu. Dags för pollenspruta så måste ringa vårdcentralen. Lördag har vi inflyttningsfest men före det på dagen ska jag o Hilde på invigning av ett nytt gym i Vaxholm. Börja Salming ska inviga det.

Fina lördag

Soligt och fint idag men fortfarande kyligt när solen inte ligger på. Vi har åkt till Bauhaus idag för att inhandla resterande som byggarna behöver för att göra klart badrummet. Hoppas de kommer i början på nästa vecka. Freya har lekt i lekparken och sen tog hon o jag en promenad idag. Vi bor verkligen fint. Så lugnt och skönt häromkring. Balsam för själen om ni kollar in bilderna och videon nedan. Rofyllt!

DSC_0457DSC_0458DSC_0459DSC_0460