Archive for April, 2014

Uteplats

Har köpt blommor och satt ut bordet på baksidan nu. Vill köpa en utegrupp till baksidan men får ta det efter Polen som jag ska till nästa vecka lördag.

 

DSC_1838DSC_1839

 

Ledig dag imorgon, valborg. Just nu ser jag fram emot att få åka till Gdansk med mamma, moster, morbror och min mormor nästa vecka!

Freyas nya säng…….

……….även fast Graham är skeptiskt och tycker vi borde köpa en spjälsäng som är för barn till 10års åldern så är det snart dags att byta säng för Freya. Kanske till helgen? Behöver köpa en starkare skiva då den är trasig som är i botten av sängen nu. Köpte sängen på blocket i Ludvika för 250 sek. Den är från 50-talet och var en brun växasäng. Sist jag var i Ludvika sågade jag och Göran av benen på den så den kommer närmare golvet. Jag målade den vit en gång, sen har Göran målat den igen 2 ggr. Igår satte jag på fjärilarna på gaveln samt skrev ‘Sweet Dreams’. Personlig säng nu, ingen har en likadan som Freya! Så en bottenskiva behövs inhandlas samt den vita mattan med fjärilar som jag vill ha under sängen. Sen är det dags för Freya att säga hej då till spjälsängen och Graham att inse att Freya snart inte klassas inom småbarnsstadiet längre. Madrassen från spjälsängen passar perfekt i sängen också så till en början blir det samma madrass.

 

 

DSC_1839DSC_1841DSC_1844

CSN…..

….går nedåt. Lån = 23 844 sek kvar att betala. Snart så……

Ny vecka

I helgen som gick blev det mycket roligt. I lördags gymmet först och sen bad i badhus med Sandra och Sofia. Freya övade på att simma dvs jag höll henne plant och hon fick sparka med benen. Hon var så stolt när hon kom hem och berättade för Daddy att hon hade simmat! I söndags fick vi besök av mina föräldrar över dagen. De hade med sig Freyas nya säng. Hon sover fortfarande i spjälsäng men jag har via blocket köpt en antik växasäng i Ludvika som Göran sågat av benen på så att den kommer närmare golvet. Sen har vi målat den vit. Jag har lagt på wall stickers med fjärilar på gavlen och ska skriva ‘Sweet Dreams’ där med. Ska ta kort när det är klart. Ska köpa en matta från rusta och ha under hennes säng så det är lite mjukar då hon klättrar ur/i den. Har tittat på den här mattan eftersom hon kommer ha fjärilar på sängen också:

http://www.rusta.com/matta-fiona-lila-133x185cm-p45202895.aspx

 

Vad vad det bästa som hände förra veckan? Skoj när mormor/morfar kommer på besök och i början av veckan var ju fortfarande svärfar och svägerskan på besök. Vad händer denna vecka? Jobb, gym, valborgsbrasa, får vi klart köket? (varit mycket leveransproblem/strul), träning med PT på söndag.

Helg

Slut på helgen. Såhär såg vår helg ut:

 

DSC_1834DSC_1836PhotoGrid_1398515450248OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Även fast Freya blir 3 år i år är hon inte för stor än för att sova i mammas famn ❤️❤️

 

 

DSC_1837

Semesterdag igår

Igår hade jag en semesterdag, skjutsade ju svärfar och svägerskan till flygplatsen för de skulle åka hem. Freya fick mycket fint av dem, jättesöta klänningar och behövliga pyjamaser. Semesterdag igår och jag tjänade pengar! Sålde vår förra spis, fick 4500 sek av en kvinna från Åland som kom och köpte den. Hon skulle till Stockholm på en utflykt med sitt barnbarn och köpte den på hemvägen. Så nu finns vår gamla spis/ugn på Åland :-).

Sådan mor, sådan dotter:

 

 

PhotoGrid_1398355781999

CSN

Lånet går nedåt, just nu 26 540 SEK. Men imorgon är det lön igen. Nästa månad under 20tusen satsar jag på.

Vårat kök (snart klart)

kok1kok2

Back to work

Men bara för en dag. Semesterdag imorgon, ska skjutsa svärfar och svägerskan till Arlanda imorgon. Haft en underbar Påsk!

Igår

Igår fick Freya leta påskägg (fast hon var rädd för påskharen). Sen gjorde vi en utflykt till Rindö som det är gratis bilfärja till från Vaxholm. Bilder från igår:

 

DSC_1798DSC_1803DSC_1804DSC_1807DSC_1809DSC_1810DSC_1812DSC_1813DSC_1814