Archive for July, 2014

Bröllopsdag

3 år gifta idag och Graham fyller 38 år idag. Grattis till oss och till Graham.

Vår tisdag

Vår tisdag bestod av uppföljning på Freyas mjölkallergi med doktorn. Eftersom Freya kan äta smör och ost nu tyckte läkaren att vi ska ge henne det varje dag så hon bygger upp mer motstånd mot komjölk och sen börja med grädde eller creme fraice i upphettat form. Efter läkaren åkte jag och Freya till gymmet. Är för varmt att springa ute i denna hetta så bättre på gym med AC. 5 km plus lite styrka blev det. Lekplats på eftermiddagen och dagen avslutades med kvällsbad på campingen.

 

bild1bild2bild3bild4

CSN fri!

2014-07-28 Extra betalning -200
Avskrivning små belopp -92
Totalt 0
Lånet är avskrivet! Måste ringa dem imorgon för att dubbelkolla men på mina sidor säger den det. Jag som tänkte betala in de sista 92 kronorna (plus ev 1 krona i ränta). Men nu lånefri! Champagne har inhandlats till på onsdag redan.

Bilservice

Nu är det mindre än en vecka kvar på 4 veckors semestern. Idag har jag själv varit till Väsby. Bilen skulle servas och bäst att göra det på när man är ledig. Under tiden var det Eha-lyx! 45 rygg- och nackmassage hos Thaimassör som är riktigt duktig. Hon löste knutar etc. Väldigt hård med effektiv massage. Gick sen till frisören. Shoppade lite (Graham fyller år på onsdag) och sen sushi-lunch i Väsby centrum innan det var dags att hämta bilen. Men oj, jobbigt imorse. Behöve gå upp kl 6 då bilen skulle lämnas in kl 7. Inte ställt nån klocka alls på hela semestern ju.

Borta bra men hemma bäst

Hemma från Ludvika. Snart dags för joggingtur. Bild1: Freya och Theo. Bild 2: Theo. Bild3: Jag, Freya och Tanja. Bild4: Freya. Bild5: Min kusin Andreas.

 

ludvika1ludvika2ludvika3ludvika4ludvika5

CSN

CSN  är …… 3-siffrigt!!! Skuld = 752 SEK. Helt otroligt.

Dagstur till Grinda

Idag tog vi en dagstur i skärgården. Grinda. Ön hade inte så mycket med var mysigt med ångbåten. På hemresan såg vi en båt som brann och läste senare detta:

Båtbrand Expressen

 

 

bild1bild2bild3bild4

 

Vi badade sen på kvällen. Imorgon ska vi åka till Ludvika över helgen men innan vi åker ska det tvättas kläder och ut på en joggingtur med Freya i vagnen.

Bad och gym

På förmiddagen körde jag ett bodypump-pass på gymmet. Nu på eftermiddagen åkte jag och Freya och badade med Sandra och Sofia. 22 grader i vattnet, jätteskönt! Idag är vi stolta över Freya som varit blöjfri hela dagen från att ha vaknar till nu kl 17.30 utan olyckor. Gått på pottan men vi har påminnt och satt henne där. Åkte tom bil till badplatsen med henne blöjfri och det gick bra. Har ett lockmedel, piggelin som man får på eftermiddagen om det varit olycksfritt och det har funkat men vi kan inte ge piggelin varje dag sen när semestern är slut. Satte på blöja under middagsluren dock men blöjan var torr efter hon vaknade. Två bilder från när vi badade igår; polisen Freya och sen Freya med Daddy. Freya ville ej ha baddräkt ‘Mamma, jag vill vara nakenfis!’. (försöker få bort ordet strippa, hon sa tidigare mamma, jag vill strippa efter att jag brukade säga det när jag bytte om).

 

DSC03834DSC03832

CSN update

Studentlånet är snart ett minne bort, nästa vecka är planen. Nuvarande lånebild:   1 792 SEK

Bad och lek

bad1bad2