Archive for May, 2016

Jobb och gym

Jobb, gym och sen lek. Rory under bordet. 

DSC_1805DSC_1815

Sista baddaren

Freya klarade provet idag och fick Baddaren Blå. Efter sommaren ska vi anmäla henne till nästa kurs – Sköldpaddan.

freya_baddaren

Förmiddag med barnen

Jag och barnen lät Graham sova och gick ut och lekte på hela fyra lekplatser. Vi var ute i 2,5 h. Freya hittade sniglar ‘Mamma! Titta vilken söt snigel!’. Rory smakade på regnskydd.

DSC_1798DSC_1800DSC_1801DSC_1804

Trevlig helg!

Fredagkväll = helg! Vi har lite småplaner. Imorgon har Freya avslut med Baddaren. Stora provet! Får hon gå vidare till nästa kurs sköldpaddan eller behöver hon gå Baddaren igen? Hon har ju doppat huvudet under vattnet massor med ggr men förra veckan doppade hon ej hela huvudet.Jag tänkte anmäla Freya till nästa kurs efter sommaren men kommer nog kolla på om de har en kurs på söndagar då eller lördagar förmiddag. Så man ej låser upp sig. Freyas kurs har varit på eftermiddagen på lördagar.

Lönedag

Idag kom lönen och om två veckor hoppas vi på skatteåterbäringen. Har betalat av på vårt extra lån på huset som är billånet så det är nere på 85tusen nu. Skönt att se att lånen minskar. Lite sugen på att så småningom flytta till friköpt men det blir när barnen blir större om vi bor kvar i Sverige då och har råd. Efter julen kommer nog Rory få flytta ut från vårt sovrum och in i Freyas rum. Blir ett barnsovrum uppe och sen de flesta leksaker på nedervåningen.

Igår tisdag blev det jobb och gym. Idag jobb och sen ska jag göra till styrelseuppdrag såsom träffa en trädgårsskötare för att ta in offert på vad trädgårsskötsel i vårt område skulle kunna kosta.

Eftermiddag i solen

Graham och Freya spelade pingis. Jag och Rory hejade på.

collage-1464022084062

Kunde njuta i solen utan att nysa. Fick pollenspruta idag efter mycket tjat. Jag har det bra och känner enorm tacksamhet för allt jag har. Två underbara barn, fin familj, läckage-fri, pollen-fri (just nu) och bra ekonomi.

Rorys första klippning

Idag har en granne kört trimmern på Rory. Jag höll huvudet, mamma/mormor höll händerna och Sussy klippte. Tada :

DSC_1792DSC_1793

Mormor/morfar

Besök idag. Så kul när ni kommer på besök synd att ni inte övernattade. Tack för presenterna till barnen :

DSC_1780DSC_1783DSC_1785DSC_1782

Fredagsuppdatering

Har varit på gymmet tre ggr den här veckan. Ev dit idag igen. Gick på gåbandet tisdag och onsdag. Egentligen rekommenderar de ingen träning på 4 veckor efter operationen men det skulle jag inte klara. Så igår torsdag testade jag jogga lite lugnt. Åh! Inget läckage! Om ni förstår hur jobbigt  detta varit för mig. Fått ha svarta byxor på gymmet för då syns det ej att man läcker efter löpning men sen luktar det ju också. Läckte ingenting! Fått mitt liv tillbaka typ!  Kommer ihåg karateträning efter Freya och man hoppar mycket i karate och den i kombination med en vit karatedräkt var ingen hit kan jag säga. Nu ska jag ju börja ta upp karaten igen och veta att man kan hoppa etc igen är en enorm lättnad. Ska på karate första helgen i Juni och gissa om jag längtar? Åh! Saknar det så mycket. Inte tränat karate på 3 år. Jag i en karateträvling för ett par år sen (fast tävling blir det ju inte igen) :

08_SepKarSM2

Igår blev det ett spontant glas vin med en granne. Skulle gå ned till komposten och hon satt på hennes altan med ett glas vin och vips hamnade jag där med. Fick med mig lite rysk nässpray och den är riktigt bra mot min pollennäsa!

Dagens lista

Veckodag: Onsdag

När vaknade du imorse? 5.20

Dagens mående: Jävla Pollen!

Dagens vill: döda pollen
Dagens glädje: kanske blir besök på lördag 🙂
Dagens irritation: pollen
Dagens humör: Bra
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens outfit; Svarta jeans och svart tröja. Sorg pga pollen….
Dagens planer: Jobb och gym
Dagens väder: Soligt

Om jag tycker om Maj månad?? Hehe, nu var ni roliga. Bort pollen, bort! Magic magic,  trolleri. Borta? Nej …  🙁