Archive for February, 2017

På bättingsvägen

Akuten i fredags med Freya då hon var uttorkad. Stackarn hade ju inte ätit på 3 dagar och kunde inte behålla vätska. Var nära att hon blev inlagd över natten på dropp. Men hon klarade sig. Sen hade jag och kistaexperten en kväll på wallmans. Vi andra har klarat oss, hoppas det fortsätter så. Freya har ju gått ned i vikt från 19,5 kg till 17,8. Magsjuka tär på liten kropp. Igår söndag åkte jag och Rory till gymmet följt av lunch ute. Freya på akuten och sen Rory igår.

Vitpeppar

Fick hämta en magsjuk Freya på dagis igår :Jag vägrar bli magsjuk, ska ju ut på fredag! Så blev två stora whiskey igår kväll och hemlagade köttbullar fyllda med vitpeppar. Har idag svalt hela Vitpeppar-korn, tips från dagispersonal.

Wallmans salonger

Wallmans salonger på fredag plus hotellövernattning i stan. Barnfritt!! Trodde ej jag skulle  vinna haha….en natt på hotell Kungsträdgården.

Denna vecka

Vad händer i veckan? Idag har jag tagit 6:e vaccinationssprutan. Lunchrast på jobbet nu. Men annars jobb, gym, Freya ska sjunga ikväll etc. Men denna vecka ser inte ut som andra veckorna i Februari! På fredag är det ju lönedag men jag har lyckats vinna på radiokanalen vinylFM. Vann 3-rätters med show på wallmans salonger samt hotellövernattning i stan. Jag tar med mig kistaexperten! Dock blir jag själv på hotellet men måste gå upp tidigt iaf pga åka med Freya på hennes konståkning. Men jag kommer inte klara vara vaken efter tolvslaget iaf så det är lugnt.

Gym status v7

4 ggr på gymmet förra veckan (tisdag,onsdag,torsdag samt söndag).

Marklyft = 72,5 kg (ökade 2,5 kg förra veckan, ev öka igen nästa vecka) 

Chins = 15 kg hjälpvikt 

Knäböj = 60 kg (ökat 5 kg på två veckor) 

Bänkpress = 30 kg (ökat 5 kg på två veckor) 

Benpress i maskin = 150 kg!! (ökade 10 kg ett set och gick bra)

Rygg i maskin (rodd-drag) = 50 kg  

Biceps i maskin = 15 kg

Triceps i maskin = 20 kg 

Vår Söndag

Jag lät Graham få sovmorgon och tog ut barnen :

På eftermiddagen åkte jag och Freya till gymmet sen följt av hennes simning.

Gomorgon

Igår gick jag och lade mig 21.30. Klarar ej att vara vaken länge. Får se hur det kommer gå på fredag nästa vecka. Har vunnit tre rätters, show och hotellövernattning i stan. Går på fredag med anneli. Hade varit kul att gå med Graham men vi har ju ingen att vakta barnen. Bilder från igår.

Stora ändringar i Augusti

Tidigare i veckan fick vi besked att Freya fått plats på skolan här vid oss och idag kom beskedet att Rory fått plats för dagisbyte, woho! Nu går ju båda barnen på ett dagis ca 2 km bort men vi tyckte det var bäst att låta Rory gå där ett litet tag och låta Freya få gå klart på samma dagis. De får ofta vara på samma gård ute och Freya ser efter Rory samt att Rory går och är med de stora barnen. Sen ca 5 minuters promenad från oss finns skola plus ett annat dagis. Så vi ansökte direkt om platsbyte för Rory från efter sommaren så att vi ska slippa hämta/lämna på två ställen långt ifrån varandra. Och allt gick i mål! Så nöjd! De kommer vara nära varandra då dagiset ligger precis bredvid skolan. Så stora ändringar/inskolningar i Augusti. Freya till skolan och Rory byte av dagis…..

Alla hjärtans dag

Har ju glömt att berätta om alla hjärtans dag i tisdags. Min mamma hade postat ett fint paket med småsaker till hela familjen. Choklad till Graham, ljus till mig med ljushållare och servetter med hjärtan på till barnen. Jag och barnen köpte en ask med geléhjärtan till Graham och Graham hade köpt rosor till mig 🙂

Musikskolan/musiklabbet

Musikskolan igår kväll. Freya sjunger mellan 17.30 – 18 där. De har ett stort rum innan där jag och Rory kan underhålla oss under tiden, perfekt! Funderar ev på om jag och Freya skulle lära oss spela gitarr, om de har privatlektioner för två personer. Jag har alltid velat lära mig spela gitarr. När vi var små ville jag lära mig spela gitarr och min lillasyster ville spela trummor men nej, vi fick gå på orgel-lektioner istället. Tänk! Jag och syster hade kunna startat rockband ju 😉