Archive for May, 2017

Två olika barn…

Jobb hemifrån idag. Möte på Rorys nya dagis 15-16. Sen hämta barn. Freya och Rory är väldigt olika. Freya älskade att åka vagn och skulle göra det än om hon fick. Rory går helldre och det är jobbigt med en trotsig 2 åring speciellt då man verkligen behöver ha han i vagnen. Man får locka med saker, idag fick han sista på min latte.

Regnig Tisdag

Regnat hela dagen, en dag som bestod av jobb, dagishämtning och vanlig bestyr. Dagis stängde kl 16 pga apt så ej gym idag. Igår blev det gymmet en kortis. Imorgon jobbar jag hemifrån, ska på informationsmöte på rorys nya dagis kl 15.

Ny vecka – veckans planer

Ny vecka, en full arbetsvecka efter en kortvecka. Planer i veckan? Jobb, gym, möte på Rory’s nya dagis som han ska börja på efter sommaren. Lördag barnfritt en heldag karate för mig i Mariefred. Det är ett karateläger hela helgen men åker dit på lördagen bara. Söndag oplanerad. Håller på att skissa på en logo för min egna karateklubb som öppnar 22:a Augusti. Åsikter?

 

Hemma igen

Tränade karate på fm hos ludvika karateklubb medans barnen var hos lillasyster och lekte med kusin Theo. Kom hem ca kl 16 på eftermiddagen. Grahams barnfritt var slut. Tillbaka till jobb och dagis igen imorgon.

Ludvika vårmarknad

Vilket kanonväder idag! Jag och barnen åkte in till stan och gick på ludvika vårmarknad med lillasyster och systersonen Theo. Karusell, lotter, solsken och sen lunch på café Engeln.

Sen ut till mormor /morfar för mera bus och sen grillning.

 

I Ludvika

Igår kom jag och barnen till ludvika vid lunchtid. Var bjudna på lunch hos min moster, grillat mat mums!

Idag har vi hälsat på hos min mormor, badat i badhuset med min syster Maria och systersonen Theo. Busat och lekt hos Theo och lunchat där. Mera bus och studsmatta hos mormor och morfar och sen grillning.

Imorgon blir det Ludvika marknad!

Tisdag, veckans sista arbetsdag……

Tisdag och veckans sista arbetsdag. Torsdag till söndag åker jag och barnen till Ludvika. Vi ska bada i badhuset, gå på Ludvika vårmarknad, leka och busa med kusinen, karate för mamman etc. Graham ska få barn- och fru-fritt. Jag får barnfritt och man-fritt nästa vecka Lördag istället. Ska fylla på kvoten mera. Funderar på en helg barnfritt till Helsingborg i Augusti också 🙂

Snart bad-vänligt

15 grader var det i vattnet. Bara fötterna fick bada. Men snart kan man nog iaf doppa sig.

Bilder från helgen

Sommarplaner 2017

Nu har vi semesterplanerna skissade och klara. Jag har 5 veckor ledigt. Graham har 3 ev 4. Dagis/skolstart etc tvingar oss till 5 veckor då barnen ej kan gå på dagis/skolan. Vecka 28,29,30,31 och 32 är jag ledig och sen två strö-dagar efteråt vid fritidsstart för Freya och skolstarts-dagen. Vecka 28 och 29 kommer Graham jobba iaf första veckan. Har bokat in Freya på en 2 veckors intensiv-simkurs i Täby kl 9 varje vardagsmorgon i 2 veckor. Får se om hon då kan hoppa till nästa nivå på simningen till hösten. Jag och Rory får hänga på och titta då hon simmar. Sen får vi göra dagsutflykter på dagarna efter simningen jag och barnen bara. Finns ju massor runtom i Stockholm/Vaxholm att göra. Vecka 30 är den enda semesterveckan jag och Graham har ihop med barnen och vi firar bröllopsdag den veckan. Bokat två hotellnätter i Göteborg och sen åker vi till Strömstad i 3 nätter. Spenderade 1-2 veckor varje sommar där när jag var barn och inte varit tillbaka dit på minst 20 år så längtar. Sen har vi några nätter hemma tillsammans innan Graham och Freya åker till Irland en vecka och jag och Rory ska semestra lite ihop med min syster och systersonen Theo. De kommer till oss i några nätter sen blir det nog Eskilstuna och sen Ludvika. Efter det är det dags att skola in Rory på nya dagiset och sen Freya på fritids och så småningom skolan. Gotland förra sommaren: