Archive for June, 2017

Sångfågeln Freya

Freya fick lite song feelings igår på stranden:

 

Kallbad

Bad efter dagis. Kallt i vattnet, jag doppade mig inte ens. Rory doppade sig ofrivilligt (snubblade). Freya påstod att det inte var kallt.

Imorgon åker Graham till Dublin igen och kommer hem på måndag. Jag och barnen ensamma. Jobbar hemifrån fredag och måndag.

Trötta pojkar

Trötta pojkar igår. Missade smurfbesöket ju….

Veckan som kommer

Ny vecka. Planen i veckan? Jobb,gym etc. Fixa stenskott på bilen. Pollenvaccinationsspruta avklarad idag. Har fått 17 sprutor nu. Många fler blir det men denna vår har  varit den bästa hittills när det kommer till pollen sedan jag var ca 10-11 år. På fredag till måndag åker Graham till Dublin igen så jag och barnen är själva i helgen. Jag jobbar hemifrån fredag och nästa måndag. Jobb två veckor till sen semester.

Har fått två avhopp på karaten till hösten pga krock med andra aktiviteter men det gör inget. Jag har så många barn! I knatte-gruppen 5-7 år har jag fullt med 30 barn och en kölista på 9 barn. Till barngruppen 8-13 år har jag fullt med 30 barn och en kölista till den på 7 barn. Många barn! 🙂

Snart slut på veckan

En söndag som bestod av gymmet med Freya, shopping, tvättstugan, långpromenad med Rory. Jobb igen imorgon.

Midsommardagen 2017

Spöregn hela förmiddagen. Freya lekte hos en kompis medans Rory sov middag så jag var runt ett elljusspår samt utegym.

Glad midsommar 2017

Vår midsommar bestod av lek på fm, bad för mig och Freya när Rory sov middag hemma med Daddy. Midsommarfirande vid Paviljongen på gångavstånd med dans och säckhoppning. Freya vann i sitt heat och kom trea sen i vinnarheatet men det spelade ingen roll. Jätteledsen blev hon. Tror vi har en liten tävlingstjej som är en dålig förlorare. Perfekt väder också. Vi hade riktigt tur med vädret. Vi har bästa midsommar arrangement på resarö och tacksamma att vi inte behöver åka nånstans. Läst att trafiken varit hemsk och den brukar vara det kring midsommar.

Inte så ofta vi lyckas få till familjebilder men fanns många som vi kände vid Paviljongen. Många kompisar till Freya 🙂

Helg!

Snart midsommar

Sista arbetsdagen den här veckan. Jobbar sen 2 veckor till. Efter det väntar 5 veckors semester. Graham jobbar 3 veckor till så första veckan är jag själv med barnen men vi åker till Ludvika en hel vecka då, vecka 28. Känns att det närmar sig. Motivationen på jobbet är inte på topp precis…..

Målet uppnått!

Jag börjar bli stark nu! Mitt mål då jag började med marklyft i höstas och började på ynka 40 kg var att se om jag kunde klara 100 kg till innan midsommar. Igår satte jag den. 100 kg i marklyft! Tungt var de men jag klarade två st. Nu håller jag på att klura ut nästa utmaning på gymmet. Jag tror jag vet. Springa 5 km under 25 minuter och klara 105 kg i marklyft lagomt till jag öppnar Resarö karateklubb. Jag har två månader på mig. Let’s do this! 🙂 Gammal tävlingsbild….