Archive for September, 2017

Lördagskväll

Gymmet efter frukost med barnen. Sen Täby centrum och leksaksaffären följt av alkohol-affären :-). Storhandlade mat och sen hem. Graham fick sovmorgon till halv ett! Jag slipper dock gå upp på nätterna då Freya behöver täcke, kissnödig, törstig etc. Rory vaknar inte ev bara drömmer marddröm men Freya vaknar.

Bus-Rory

Vi vet inte var han har fått det ifrån, jag och Graham säger inte Oh my god. Men Rory går runt och säger Oh my God!

Helgplaner? Imorgon lördag gymmet med barnen (låta Graham sova) och sen förbi och storhandla på hemvägen. Söndag simkurs på förmiddagen och karate på eftermiddagen.

Lill-lördag

Onsdag mitt i veckan. Trafikolycka i tunneln på hemvägen. Lyxade till med vin till kvällsmaten. Jobb, dagis stängde tidigare så hem och hämta. Jag och barnen lekte ute på lekplats i ca 45 minuter. Sen hem. Graham fixade Freyas cykel. Hon växer ju så det knakar så sadeln och styre behövde höjas samt ⛽ pumpa däcken.

Hemma igen…

På kvällen kom Graham hem igen. Imorgon blir det kontoret igen, skönt! Haha gillar ej att jobba hemifrån alls. För vissa passar det. Ej för mig. Jag gillar det med att få åka till jobbet och sen lämna jobbet. Bilder från idag.

Söndagsbestyr

Simskola på förmiddagen för Freya. Jag och Rory badade också. Sen hem, lunch, Rory sov middag och jag halvsov med en Freya bredvid som spelade på plattan. När Rory hade vaknat lekte jag frisör igen och klippte honom. Barnen fick städa sen och bråkade om vem skulle sopa och vem skulle dammsuga :

Ingen karate idag. Ställer in söndagsträningen / coaching en gång i månaden pga Graham reser bort ju. Jobb hemifrån imorgon och imorgon mot kvällen kommer Graham hem igen.

Home alone..

Graham åkte till Dublin i fredags. Jobbade hemifrån i fredags. Idag lördag vaknade barnen 6.23!! Varför? Plåga mig som är ensam med dom i helgen? När Graham är hemma sover de till minst kl 8 iaf. Tur att minisats öppnade kl 8 idag.

Och tur att dom ju är söta… 1 h träning och dusch i lugn och ro. Minisats är kanon! Sen storhandlade vi och sen hem. Lunch, Rory sov middag, jag halvsov och Freya fick spela på plattan. Sen lek med kompis Tindra inne och hann även med utelek på lekplats.

Jag jobbar hemifrån på måndag också. Graham kommer hem på måndag kväll.

Mitt i veckan

Måndag innehöll jobb, gym och dagishämtning etc. Tisdag jobb och karate i min egna dojo Resarö karateklubb. Idag onsdag jobb och blir sen gymmet. Imorgon torsdag blir det jobb och besiktning av bilen. Fredag jobbar jag hemifrån eftersom Graham åker till Dublin fredag till måndag. Själv med barnen hela helgen. Lördag helt underbart oplanerad, lek på lekplatserna med barnen kanske. Söndag simkurs för Freya. Ställer in karaten på söndag, funkar ju ej att ha med Rory dit.

Weekend so far….

Vi fick pausa i fredags bland blommorna utanför ica efter hämtning då det började spöregna:

Sen blev det fredagsmys och start av helgen.

Idag lördag åkte vi till gymmet jag och barnen efter frukost. Graham fick sova och jag fick också break. Win win! Efter gymmet två affärer (vin till mig, bailey’s till Graham=vårt lördagsgodis)  och sen hem. Rory sa ‘åka gymmet meja mamma?’. Han älskar det lekrummet de har där. Lunch och sen lekte Freya med kompisen Alve men jag behövde vara med första timmen tydligen. Hon är mammig. Sen gick jag hem. De bor nära så efter ytterligare en timme kom Alves mamma hem med Freya. Imorgon blir det badhuset och sen karate.

Fredag snart helg

Snart helg, sista arbetsdagen. I helgen blir det ev gymmet imorgon med barnen, de tjatar om att åka till gymmet haha. Sen simhallen på söndag fm, karate på eftermiddagen. Bilder från lekplatsen tidigare i veckan.

Karateklubben

Igår var det full fart i min karate-dojo. 17-17.30 knattisar, 17.30 – 18.15 barngruppen och sen 18.15-19 ungdoms-/vuxengruppen. Har i knattegruppen 28 st nu. Så skönt att den minskat och ingen kölista. Om jag startar en till knattegrupp igen om 1 år kommer jag sätta max 20 tror jag. I barngruppen har jag 22 st och i ungdoms-/vuxengruppen har jag 15 st. Så totalt har jag 65 elever. På enbart mig som instruktör. Eller ja egentligen 66 elever. Freya följer med på träningarna på söndagarna.