Archive for November, 2017

Back to work

Idag jobb igen och Freya skolan. Hon fyller 6 år på söndag och ska ha kalas på Leo’s lekland ihop med en klasskompis så nu får hon hålla sig frisk.

Sjukhelg

Lördagen började bra. Freya klagade på lite ont i magen men hon skulle absolut på konståkning och kalas och sen simning. Konståkning gick bra. En timme efter kalaset ringer de att Freya spyr.. Jag fick en promenad iaf under första timmen av kalaset.

Karate-tisdag

En arbetsdag avklarad eller en halv…..tog en halv dag sjukdag igår. Hade dels en läkartid på Danderyd men också en intervju på ett annat företag. Jag har snart varit 9 år på samma ställe, shit! 9 år! Började på mitt jobb Februari 2009. Vad tiden går fort! Iaf blev kontaktad via linkedin och tänkte jag kunde gå och kolla. Lite längre resväg men jag är intresserad. Jag får fundera riktigt om jag får ett erbjudande. Man är ju också bekväm i det jobbet man har men då kommer jag inte utvecklas så mycket heller…….svårt  val.

Hämtade barn och igår hade vi fått snö!

Idag jobb och instruera karate senare.

Fullspäckad helg avklarad

Lördag började med konståkning.

In med ungen snabbt i bilen och av med skridskor. Direkt till Leo’s lekland. Hon bytte om från underställ till lekkläder i kapprummet på Leo’s. Phu! Vi hann! Lyckades dock att dra på oss en parkeringsbot… Grr irriterande.

Hade sen lite tid emellan kalaset och simning så jag och Freya handlade mat. Sen simning och sen take away middag. Phu! Det var lördagen den. Hann med lite snapchat i lördags också.

Nu till idag söndag. Graham fick sovmorgon och jag och båda barnen åkte till gymmet. Karate på eftermiddagen. Jag hade anlitat en japansk lärare som kom och pratade japansk kultur och språk etc.

Phu! Jobb, dagis och skola igen imorgon. Let’s do this. Kvällsbild.

Graham behöver verkligen klippa sig… Har massa hårsnoddar jag hintar om men hjälper inte.. .

Fullspäckade veckor

Varje helg är full av aktiviteter ända fram till jul! Och nu är det bara 1 barn som har aktiviteter just nu. Ska ni höra? Nu i helgen = Lördag konståkning, fort av med skridskorna för att åka till ett kalas, sen simning. Söndag = karaten (lite lugnare söndag). Ev gymmet på förmiddagen. Sista helgen i November = Lördag konståkning, ett till kalas och sen simning. Söndag karaten. Ev gymmet på förmiddagen Första helgen i December (första advent) = Lördag ska jag iväg hela dagen och träna karate i Avesta samt möte med karateklubbarna. Söndag fyller Freya 6 år så då har hon kalas tillsammans med en kompis. Andra advent = Lördag konståkning, julmarknad i Vaxholm och simning. Söndag fika på förmiddagen för kompisar och vänner för att fira att Freya fyllt år och jag kommer fylla år. Eftermiddagen graderingar i min karateklubb. Tredje advent = Jag är själv med barnen igen. Lördag avslutning konståkning innan jul. Sista simningen också innan jul. Söndag = faktiskt lugn hela dagen men Freya ska åka med i julshowen som konståkningen ska ha på kvällen….

 

Bara att komma ihåg att andas så ska detta gå bra. Idag jobb,gym, hämta barn och gitarrlektion för Freya……

Onsdag, mitt i veckan

Igår var det jobb och karate. Har 4 veckor kvar av karaten för terminen. Kör mycket inför graderingen nu med barnen och vuxna. Gradering är ju provet i slutet på terminen för att se om man får en annan färg/grad på bältet….Idag onsdag är det jobb, fritids stänger tidigt och sen styrelsemöte ikväll.

Måndag

Varit själv med barnen i helgen. Ishallen och simhallen i lördags. Gymmet och sen dojon i söndags. Imorse var det kallt. Tog en promenad efter lämning och innan jag skulle jobba. Jobbar hemifrån idag. Graham kommer hem ikväll.

Sjukstuga light

Freya fick feber natten mellan tisdag och onsdag. Hade sen lätt feber på onsdagen, 38-38,5 grader. Torsdag var febern borta. Märkligt. Vet att det går vattkoppor men inga prickar och en super aktiv tjej så blir skolan igen imorgon. Vi har spelat spel.

Graham jobbade hemifrån och jag vabbade. Rory var på dagis. Snapchat har vi också underhållit oss med.

Jag och Rory har också kört snapchat

Imorgon åker Graham till Irland igen. Ensam med barnen tills på måndag. Jobbar hemifrån fredag och måndag. Regnig eftermiddag. Rory ville att jag skulle ta kort på honom efter dagishämtning.

Kontraster….

Imorse var det -1 grad ute och frost överallt. Kontraster mot för ett par dagar sen:

Vi hade kunnat  bada i havet, det var varmt i vattnet. Men vågor så ville inte att Freya skulle bada där utan vi badade bara i poolen på hotellet.

Ny vecka

En ny vecka. Jag och Freya lämnade hotellet i Malaga ca halv nio igår morse och kom hem ca kl 17 på eftermiddagen till Graham och Rory. Saknat dom. Ny vecka nu. Jobb igen, back to reality. Idag jobb, vaccinationsspruta och sen tvättid och hämta barnen.

Nästa flygresa blir ev i vår. Vi får se om Rory är redo att sitta på ett flygplan då.