Archive for February, 2018

Tillbaka till skolan

Vabbade fredag och måndag med Freya. Känns som jag varit sjuk. Tråkigt att vabba men nu är Freyas vattkoppor torkade så hon är tillbaka på skolan. Bara invänta att Rory kommer få det nu. Dock hoppas jag han kan vänta ett eller två år att få det eftersom Freya var duktig och inte kliade, det gick att förklara sånt till henne. Man kan inte förklara det på samma sätt till Rory. Karatebilder från i söndags när jag instruerade, ikväll kör vi igen.

Vattkoppor

Visning på söndag och Freya fick vattkoppor igår torsdag. Hon verkar inte påverkad alls av prickarna och busar och leker för fullt och säger att de ej kliar fast hon har ca 40 st på magen, rygg, ben, hårbotten och ev halsen då det var lite svåss atr svälja sa hon. Nu får vi se när Rory får det. Jag har haft vattkoppor som barn men Graham vet ej om han hade det…

Kom och köp och framför allt – BUDA!

https://www.maklarhuset.se/bostad/sverige/stockholm/vaxholm/trossvagen/338733

Busar Freya och Rory

Bilder på syskonen bus från senaste två veckorna.

 

Nervöst….

Precis gjort en överföring på 350tusen för handpenningen till nya huset. Göra en sån stor överföring, hoppas jag inte skrev nåt fel nummer i kontonumret bara. På onsdag kommer fotografen och fotar vårt hus.