Archive for March, 2018

Segt…

Lite uppdatering. Det går segt att sälja huset. Haft vår 3e visning nu och det kom två nya spekulanter så inväntar och ser om det ger nåt eller inte. Jag har blivit ordentligt förkyld. Hosta etc. Ska instruera i karate ikväll. Instruerade i söndags och höll på att tappa rösten under passet. Veckans planer, idag karate. Torsdag gitarr för Freya. Jobb, gym etc. Lördag ska vi träffa köksplanerare för nya huset, barnvaken kommer och tar barnen. Sen Freyas simning. Söndag instruera karate igen.

Snart helg

Snart helg igen. Fullspäckad helg. Jag har ju börjat vänja mig med tanken att kanske försöka ta 3e Dan om 1 år kanske dvs 3e svarta bältet så jag behöver träna karate själv och inte enbart instruera. Så imorgon åker jag till Mariefred för att träna 2 – 3 h karate för Sensei Michael Fahlsten. Freya hänger på mig och surfplattan och mutning med lördagsgodis också så klarar hon att sitta med i gympasalen. För Freya har ju simning kl 17 i Täby på lördagar så då tar vi det på vägen hem sen…..Så lördag karate och simning. Söndag  visning nr 3 på fm så jag tar barnen iväg, troligtvist minisats och Sats. Sen karateklubben och instruera på eftermiddagen. Freya tränar karate på söndagarna så hon hänger med. På tisdagarna är hon inte med pga jag har tre grupper efter varandra och hon är för liten att gå hem själv efter sin grupp…….

Vi har väldigt bokade helger nu. Enda ‘lediga’ helgen är påskhelgen så därför kommer vi inte åka nånstans utan enbart vara hemma och försöka få in lite familjetid där. Nästa vecka helgen så kommer en barnvakt och jag och Graham ska åka och börja planera köksrenovering för nya huset också. Sen påsk då vi hoppas få familjetid bara vi. Sen kommer April och 7e April karateträning igen för mig i Mariefred, helgen efter det karateläger i Falun, sen helgen efter det 20-22a April så kommer jag ta några i klubben på deras första kata-tävling. Det är som ni hör MYCKET karate i April. Sista helgen i April blir det Eskilstuna och 40 års firande av kusin Andreas men vi åker dit och hem på samma dag för sista April flyger hela familjen till Irland. Busy, busy. Så enda helgen som är HELT OPLANERAD är påskhelgen så hoppas på familjetid där……..

Video från i lördags. Rory ger igen på Freya:

 

 

Hemgång och hemkomst

Hemgång efter dagis/skola igår:

 

Älskar dessa två så mycket. Även om de bråkar så ser man bandet och kärleken mellan dom:

 

Igår kväll kl 20 kom Graham hem också.

Sportlov och vattkoppor

Freya hade vattkoppor innan sportlovet, Rory efter. Vattkoppor avklarade iaf på båda barnen. Ludvika och sen en natt i stuga med syster och systersonen i gillersklack utanför kopparberg på sportlovet. Graham jobbade på sportlovet, jag tog barnen.  Nu är jag ensam med barnen den här helgen pga Graham i Irland. Bloggen uppdateras inte lika flitigt som förut. Facebook och Instagram går snabbare och tid är det inte så gott om….