Archive for August, 2018

Aktiviterna är igång

Karate-start i tisdags. Några hoppat av och några nya. Så är det. Läste en intressant fakta om kampsport om hur många som faktiskt fortsätter till att ta svart bälte:

Men jag har några som är kvar sen jag startade klubben för 1 år sen iaf. I onsdags testade Freya tennis. Hon har stått i kö i ca 1 år nu och igår var drop-in testa på men ingen säkerhet att de får en plats. Det är i vaxholm också och Freya har velat spelat tennis sedan hennes dagiskompisar Elin och Estelle spelat. Men så är deras pappa också Magnus Norman som är rätt känd i tennis. I Vaxholm tar de in barn från året de fyller 7 så nu hoppas vi hon får en plats för hon tyckte det var jätteroligt.

Igår torsdag var det inga aktiviteter efter dagis och skola. Phu! Så jag hann gå gymmet innan jag hämtade, inte länge men hann med 30 minuter iaf. Sen öppnade vi lite nya såpbubblor-leksaker:

Ikväll ska vi på kräftskiva hos grannar/kompisar. Barnen följer med och leker med deras barn. Imorgon lördag ska jag och Freya till Mariefred. Jag ska träna karate och Freya spela på sin platta och titta på. Att ta med Rory skulle ej gå än men om nåt år kanske. Freya kan ju sitta själv och gå ut och gå på toaletten själv etc om hon behöver samt vara tyst. Rory har nog svårt med det sista. Sen drar Freyas simning igång kl 17 i Täby. Söndag ska hon på kalas och sen har vi karateklubben på eftermiddagen. Spikat schema……

Underbar sommar

Svårt att hinna med bloggen så den har hamnat åt sidan. Flytten till nya huset är det bästa vi gjort  Barnen har varsinna sovrum samt mycket bättre läge och underbar trädgård. Vi hade tur.

Nästa vecka sätter allt igång igen  Freya börjar 1an (!) och karate-terminen startar. I sommar har det blivit mamma-dotter resa till Malta, jag tog barnen till dalarna (borlänge och ludvika) medans Graham jobbade en vecka. Örebro med syster och barnens kusin. Gröna Lund 2 ggr. Gotland blev familjesemestern ihop för oss. Graham och Freya åkte sen själva en vända till Irland och jag och Rory var hemma.