Archive for November, 2018

Vecka 48 2018

Summering av veckan som passerat. Jobb, aktiviteter för barnen. Karate. Semesterdag i fredags. Jag åkte iväg till Cork i Irland med Micke och Pelle. Bilder från Irland ……Kuk squad ?

Fler bilder….usch mitt ansiktsutryck på pallena ignoreras vänligast:

 

 

Vad händer vecka 48 i Eha’s planering?

Måndag: Reser hem från Irland. Semesterdag…..

Tisdag:  Jobb, hämta barn, hem och mata barn. Sen ner och träna/instruera i karate i min karateklubb.

Onsdag: Jobb samt hämta barn. Styrelsemöte på kvällen.

Torsdag: Jobb, hämta barn, gitarr för Freya. Sen Freya konståkning på kvällen.

Fredag: Jobb, gymmet, hämta barn och Freyas tennis.

Lördag:Gym med barnen på fm. Halvdagsläger med karateklubben på Resarö 12-16. Freyas simning.

Söndag: Freya till frisören på fm. Hämta tårta. Sen födelsedagsfika för Freya 12.30 – 14.20. Freya fyller 7 3e december. Sen karateklubben.

Vecka 47 2018

Summering av veckan som passerat. Själv med barnen hela vecka tills på fredagen. Var en väldigt intensiv vecka. Besök i min karateklubb från New York i tisdags (John Mullin), jobbade hemifrån torsdag och fredag. Rory fick hänga på i alla Freyas aktiviteter. Utekväll med middag på gamla stan i fredags kväll med Hilde plus flera (efter Graham kommit hem). Jag och Hilde sov på hotell på Söder. Coachade karatetävling i lördags, min klubb tog en silvermedalj i kumite pojkar 7 år woho! Väldigt bra då vi tävlar mot många meriterande klubbar som funnits länge samt har många instruktörer. I min klubb är det ju bara jag……….lite bilder från veckan som gick.

 

Vad händer vecka 46 i Eha’s planering?

Måndag: Jobb från kontoret. Längtat till kontoret! Hem och tänkte ta med båda barnen till ishallen och åka lite skridskor.

Tisdag:  Jobb, hämta barn, hem och mata barn. Sen ner och träna/instruera i karate i min karateklubb.

Onsdag: Jobb, gymmet samt hämta barn.

Torsdag: Jobb, hämta barn (ingen gitarr för Freya, gitarrläraren bortrest). Sen Freya konståkning på kvällen.

Fredag: Semester! Åker med 3 karate-kollegor/vänner till Irland (Cork) fredag till måndag. Ska träna karate samt tävla i WTKO EM. Har inte tävlat på 10 år så förväntar mig inte nåt men kul att åka iaf. Behöver lite barnfri tid.

Lördag: Träna karate 🙂

Söndag: Träna karate, tävla i karate och sen ska vi ta hyrbilen och köra tilbaka Cork – Dublin.

Vecka 46 2018

Summering av veckan som passerat. Jobb,karate, vilda barn. Graham åkte till Dublin i fredags. Men han stannar en hel vecka denna gången pga hans pappa (cancer) så själv med barnen en hel vecka… Behöver ta till ful-lösningar denna vecka tyvärr. Bilder förra veckan, fina Freya i fredags, Rory lite trött efter Freyas simning och han fick lyftas in sovandes från bilen i lördags (Freya låst upp dörren till mig)  och sista bilden söndagspromenad.

 

Vad händer vecka 46 i Eha’s planering?

Måndag: ‘Sjuk’, behöver tyvärr göra det. Har massor med saker att göra som ej hinns på helgen. Samt oplanerad själv med barnen en hel vecka. Måndagen ska bilen lämnas in på service och jag får en lånebil. Lämna och hämta barn själv  Handla etc. Gymma och andas ut efter helgen…

Tisdag:  ‘Sjukdag nr 2’. Lämna barn tidigare på dagis/fritids. Graham brukar lämna kl halv åtta. Jag måste lämna kl 7 denna dag tyvärr. Hämta Sensei John Mullin på Arlanda – gästinstruktör till Resarö karateklubb. Frukostmöte med han på scandic. Sen byta bil (hämta min bil efter service). Till Resarö. Han ska instruera karate hos oss på kvällen. Barnvakt Jennifer tar barnen sen på kvällen och hjälper mig. Bästa Jennifer!

Onsdag: ‘Sjukdag nr 3’. Freya ska åka Skridskor med skolan på fm så jag hänger på och hjälper dem. Gymmet själv och andas ut innan hämtning.

Torsdag:  jobba hemifrån. Kan säga att jag inte vill in och smitta alla. Den här ful-lösningen denna vecka gillar jag inte men vad ska jag göra? Själv med barnen en hel vecka som blev lite oplanerat. Freya gitarr och sen konståkning på kvällen  Rory och jag får titta på hennes konståkning. Han brukar annars stanna hemma

Fredag: Jobba hemifrån (joggingvända på lunchen) , hämta barn och sen Freyas tennis. Ta med Rory dit. Graham kommer hem mot kvällen.

Lördag: Coacha i Karate kid cup som är den sista karatetävlingen i år som jag coachar i. Freyas simning senare.

Söndag: Gym, ishallen och karateklubben.

Vecka 45 2018

Summering av veckan som passerat. Intensiv vecka. Ludvika-besök och Rory blev sjuk men är på bättringsvägen nu. Urnsättning i Ludvika, jag och min moster Gabi satte ned urnan med mormor i jorden.

 

Vad händer vecka 45 i Eha’s planering?

Måndag: Jobb (vaccinationsspruta på Lidingö på fm, pollen) och hämta barn sen.

Tisdag: Jobb, hämta barn och karateklubben.

Onsdag: Jobb och sen stänger fritids tidigt så hämta barn….Kanske utomhus-springtur innan jag hämtar barnen? Skype-chat med Malmö, tyresö och Australien på kvällen 🙂

Torsdag:  Jobb, hämta barn, Freya gitarrlektion och sen Freya konståkning på kvällen.

Fredag: Jobba hemifrån pga Graham åker till Irland. Ensam med barnen hela helgen tills på måndagen. Freya tandläkare på eftermiddagen sen ska hon på biokalas. Joggingtur efter lämning på morgonen?

Lördag: Samträning karate med Åkersberga karateklubb på fm. Jag och rory tittar. Freya tränar. Sen har Freya simning mot kvällen. Jag och Rory hänger på.

Söndag: Karate på eftermiddagen. Barnvakten Jennifer kommer. Gym på fm kanske ?