Archive for December, 2018

Vecka 51 2018

Ensamstående. Iaf känns det så senaste tiden. Graham var en hel vecka i Irland i November. Nu är det samma. Han åkte dit i fredags förra veckan. Kommer hem på torsdag. Har ju ingen släkt eller annan hjälp. Men! Har bästa barnvakten Jennifer som är 18 år. Hon är superbra med barnen och bor på 5 minuters gångväg från oss.

Summering av förra veckan. Mycket avslutningar. Torsdag gitarr-konsert:

Fredag klädde vi granen samt avslutning med femkamp på tennisen. Rory fick vara med.

Lördag började med mysfrukost. Sen Freya avslutning konståkning. Rory körde skridskoskola samtidigt. Egentligen från 4 och Rory är 3,5 men det gick ju jättebra! Sen är han ju längre än vissa 5-åringar. Har en väldigt lång son!  ( ang Freya och Rorys pipmuggar, de vill själva ha det och tycker det blir som en vattenflaska 🙂 ) 

I söndags gradering i min karateklubb. Barnen hängde med halva tiden och sen hem och lämnade dem med barnvakten andra halva.

Vad händer vecka 51 i Eha’s planering?

Måndag: Igår var fullt upp. Rorys dagis stängt. Freya skolan. Rory tandläkare, gymmet, handling, sen badhuset på kvällen. Extra simning för Freya. Jag och Rory simmade/badade också under tiden.

Tisdag:  Jobb, hämta barn, hem och mata barn. Barnvakten kommer. Karateklubben med terminsavslutning. Jobbar hemifrån på morgonen. Sen in till kontoret efter lämning och efter köer.

Onsdag: Jobbar hemifrån på morgonen. Sen in till kontoret efter lämning och efter köer. Hämta barn etc.

Torsdag:  Jobbar hemifrån på morgonen. Sen in till kontoret efter lämning och efter köer. Hämta barn. Graham landar 14.30. Jag ska på julbord kl 18 på kvällen. Om flyget blir försenat rycker Jennifer in 🙂

Fredag: Semesterdag! Jag fyller år. Har senaste åren tagit min semester på födelsedag för att ta det lugnt. Min present till mig själv. Barnen på dagis och skola.

Lördag: Gymmet med barnen på fm följt av badhuset.

Söndag: Ta med barnen och åka skridskor i ishallen på fm. Hoppas på barnledigt på eftermiddagen och åka gymmet helt själv 🙂

Vecka 50 2018 nu…….

Veckorna rusar fram. Snart slut på ännu 1 år. I söndags hade Freya Star Wars kalas tillsammans med kompisen Harry:

Vad händer vecka 50 i Eha’s planering?

Måndag: BORTA

Tisdag:  Jobb, hämta barn, hem och mata barn. Sen ner och träna/instruera i karate i min karateklubb.

Onsdag: Jobb, gym samt hämta barn.

Torsdag: Jobb, hämta barn, gitarr för Freya. Sen har Freya en liten konsert på kvällen med gitarren för att avsluta terminen.

Fredag: Jobba hemifrån pga Graham reser till Irland. Avslutning med Freyas tennis på kvällen med femkamp etc.

Lördag: Konståkning för Freya på fm, Rory ska åka i skridskoskolan samtidigt. Simning senare mot kvällen. Kanske middag ute?

Söndag: Gymmet på förmiddagen. Sen karateklubben på eftermiddagen. Graderingar! Barnen hänger på halva tiden, barnvakten kommer och tar dom andra halvan.

Grattis stora dotter!

Igår fyllde Freya 7 år…..men var hon inte nyss 1 ?