Archive for February, 2019

Vecka 9 – sportlovet 2019

Bilder från veckan som passerat.

Måndag: Jobb, Vaccinationsspruta och hämta barn.

Tisdag: Jobb, hämta barn och karateklubben.

Onsdag: Semesterdag. Tänkte ta frukost på ett Scandic hotell själv. Ska sen på behandling och ta bort födelsemärken. Gymmet sen…..ladda energi för resa till Dalarna med barnen.

Torsdag:  Köra upp till Ludvika jag och barnen. Sova hos lillasyster en natt. Träna karate på kvällen.

Fredag: Ishallen i Ludvika på fm, skridsko-åkning. Hälsa på moster. Sen sova hos mamma och Göran fredag till söndag.

Lördag: Barnen och kusin Theo har skidlektioner i Romme på fm. Lunch i Borlänge efter och sen tillbaka till Ludvika.

Söndag: Skidlektioner i Romme på fm. Luncha där innan säga hejdå till familjen och vi kör hemåt och de andra kör hem till Ludvika igen.

Vecka 8 2019

Graham åkte till Irland i fredags. Tennis för Freya i fredags mellan 17-18

I lördags var det Rory fotboll (ingen bild), sen ishallen :

Hem och tog det lugnt på lördagsefttermiddagen. Sen Freya simning kl 17 i Täby.

Sen stannade vi kvar i Täby  Hade frinatt hos Scandic så bodde på Scandic Täby.

Söndag checkade ut och sen gymmet och barnen i lekrummet på gymmet. Frisör sen för Rory.

På söndagseftermiddagen kom barnvakten sen och jag gick och instruerade karate

Nu, denna veckas planer:

Måndag: Lämna barn, jobba hemifrån, hämta barn. Ishallen 16-17, allmänhetens åkning.  Graham kommer hem på kvällen.

Tisdag: Jobb, hämta barn och karateklubben.

Onsdag: Jobb och hämta barn (fritids stänger tidigare). Freya vårdcentralen, kanske spola öron på henne. Barnvakt på kvällen, dejt på krauta med Graham haha.

Torsdag:  Jobb, hämta barn. Freyas gitarrlektion. Karateklubben sen.

Fredag: Jobb, gym och hämta barn. Freyas tennis kl 17 – 18. Jag och Rory kan ta en fredagsdusch där.

Lördag: Rory fotbollslek inomhus 9 – 9.45, mellis sen. Ishallen 11-12 (skridskoskola/konståkning).  Freyas simning 17.15 – 18.

Söndag: Karateklubben på eftermiddagen.

Vecka 7 2019

3 bilder från helgen som kom och gick. Rorys fotbollslek på lördagar 9 – 9.45, vi körde kumitehelg med karateklubben och klubbmästerskap – Freya tog guld. Hm Sensie’s dotter tog guld? Men var inte jag som dömde iaf, hade gästinstruktör Jozef Berglez. Sen handling i söndags fm.

Vad händer vecka 7 i Eha’s med familjs planering?

Måndag: Jobb, gym och hämta barnen.

Tisdag: Jobb, hämta barn och karateklubben.

Onsdag: Jobb, hämta barn (dagis stänger tidigare) och Freya har med kompis hem.

Torsdag:  Jobb, hämta barn. Freyas gitarrlektion. Karateklubben sen.

Fredag: Jobba hemifrån eftersom Graham åker till Irland. Freyas tennis 17 – 18. Freya ska sen på kalas 18.30 – 20.

Lördag: Rory fotbollslek inomhus 9 – 9.45, mellis sen. Ishallen 11-12 (skridskoskola/konståkning).  Freyas simning 17.15 – 18. Nästa simperiod så kommer Rory börja på baddaren exakt samma tid som Freya. Väldigt praktiskt att samköra. Fast han är i mellanbassängen, Freya i stora. Sen har jag bokat in mig och barnen på Scandic Täby. Har en voucher för gratisnatt att ta ut så vi behöver inte köra hem efter Freyas simning på lördag utan blir en hotellnatt för mig och barnen.

Söndag: Checka ut från hotellet och sen gymmet på fm är planen, vi är ändå i Täby och gymmet är i Täby. Sen karateklubben på eftermiddagen.

Friska igen woho!

Nu är hela familjen friska igen! Woho! *håller alla tummar och tår*. Graham vill ta vaccinationsspruta mot influensa nästa år. Han säger att han helldre har magsjuka än influensa.

Halva veckan har passerat men vi kan gå igenom planerna för andra hälften:

Torsdag: Jobb, hämta barn, Freya gitarrlektion. Vi har event med karateklubben fredag och lördag så idag tränar avancerade gruppen själva utan mig. De börjar bli duktiga ju. Jag tar med Freya på konståkningen då hon missar lördagen och kör torsdag istället denna vecka.

Fredag: Jobb, gymma lite, hämta barn och åka och hämta Jozef på Vaxholm hotell. Han är gästinstruktör hos min karateklubb fredag och lördag. Hem, ge Jozef kaffe och barnen mat. Sen går jag, jozef och Freya ned till dojon. Barnen tränar 1 h, sen vuxengruppen 1,5 h. Jag vill träna också men måste hem med Freya för överlämning och sen ner igen så får väl 1 h karate-träning.

Lördag: Rory fotbollslek 9 – 9.45, tanken är att Graham går med honom dit och låter mig och Freya sova 🙂 …det har varit planen hela tiden men han har varit sjuk/bortrest etc. Tanken är att Graham kan ta den aktiviteten. Vi hoppar skridskoskola/konståkning idag pga kumite/karate. Hämta Jozef 11.30, sen karateklubben 12-16. Barnen kör mellan 12 – 14. Dock är jag chafför så behöver hämta Rory och skjutsa till ett kalas också till kl 14 och lämna av Freya hemma. Sen ner till karateklubben igen….sen hämta Rory, lämna av hemma och ta andra barnet och åka på simningen med henne. Skjutsa Jozef till bussen också på vägen……haha planering etc….

Söndag: Gymmet på fm, bodypump är tanken. Sen karateklubben på eftermiddagen. Lugnare dag. En positiv sak med att börja jobba på SEB är att de har gym på kontoret. Då är tanken att köra gym där 3 dagar i veckan och inte behöva gymma på helgerna. Nu hinner jag bara med gymmet max 1 dag under veckan och känner att det är för lite så försöker få 1 dag till under helgen. Men på nya jobbet får man träna på arbetstid/lunchen etc. Kanon ju! Sparar tid hoppas jag på.

Sjukstuga

1a Februari idag men vi har redan haft vår VABB-ruari känns det som. Freya hade feber tisdag tom söndag förra veckan. Så inga aktiviteter för henne. Åkte läkare med henne lördagen förra veckan och det var influensa. Men hon var inte så påverkad, mest att ha feber och snuvog länge samt hög feber (39 – 40,2 ). Denna vecka har Graham åkt på det men han har det värre. 40-41 grader feber, muskelvärk etc. Han säger att han aldrig varit såhär sjuk. Jag behöver rodda barnen med lämning och hämtning så jobbar hemifrån annars har jag svårt att få till timmarna……

Februari idag. Drygt 2 månader kvar på mitt jobb. 5e April är sista arbetsdagen men 18e April i kontraktet. Åker till Kreta i April. I Augusti åker jag en helg barnfri till Island. Har varit i Island en gång tidigare i Juni och kom ihåg att det var svinkallt i Juni i Island. Bokade mer flyg igår. Klimatpåverkan…hm. Jo men att åka till Rovaniemi i Finland utan flyg tar lååång tid. 12-14e December ska vi besöka Tomten i SantaWorld i Finland. 1 h flyg till Helsinki, byte och 1 h flyg igen till norra Finland. Det är 3 flygresor inbokade. Och sorry klimatet men det kommer bli en fjärde flygresa då vi tänker åka till Irland i sommar med barnen.