Archive for March, 2019

Vecka 13 – 2019

Vad hände veckan som gick? I måndags blev det ingen joggingtur då dagis stängde tidigt. Fick också med Freyas kompis Harry hem då de ville leka efter fritids.

Sista konståkning i lördags. Lek på lekplats i söndags med Camilla och Leo  Införskaffat nytt gymkort till Vaxholm. Fler bilder från veckan som gått. Ser ni hur lång Rory är bredvid Freya? Han är 111 cm lång och har inte fyllt 4 än. Kommer ju växa om alla i familjen.

 

Måndag: Sjukdag då jag har läkarbesök på fm. Efterkoll efter tagit bort födelsemärken. Passar på att klippa mig på eftermiddagen. Även gymmet.

Tisdag: Jobb, hämta barn och karateklubben.

Onsdag: Jobb,  gym i Vaxholm och sen hämta barnen.

Torsdag:  Jobb, Freyas gitarrlektion och karate på kvällen. Nästa termin då Freya börjar 2an får hon ta med sig gitarren på morgonen tänkte jag och börja gå själv till gitarren från fritids. Hon har inte velat bära 2 väskor med sig tidigare.

Fredag: Jobb,gymmet och sen Freyas tennis.

Lördag: Rory fotboll 9 – 9.45 men Graham får ta med Rory dit.  Jag och Freya ska på karate i Åkersberga 10 – 12.  Simningen  för Freya och Rory kl 17.15.

Söndag: Tvättstugan. Gymmet mellan tork och hämta tvätt. Karateklubben på eftermiddagen.

Vecka 12 – 2019

Veckan som passerat så var det extrastämma förra måndagen och jag har nu avgått från styrelsen, så skönt! Inga fler möten där de kan sitta och prata i 3 h en vardagskväll över sophantering haha. Det lämnar jag till de som frivilligt gick med nu då jag avgick. Har dock lite avlämningar kvar till de nya då jag haft en tung post. Sen skulle jag inte hurra för snabbt för Graham åkte på en abscess i nacken och fick först åka in på karolinska och den litet ingrepp på Danderyd i torsdags så han är hemma sjukskriven med stort plåster i nacken. Kan man ha mera otur?

Freya körde vårshowen med konståkningen igår. Hon ramlade 2 ggr men snabbt upp igen. Hon hade gul tröja på sig med svarta armar. Barnen skulle ha neonfärgade kläder i Speed-gruppen som är den gruppen hon tränar i. Video på deras uppträdande:

Vad händer vecka 12 i vårt liv? Bara 3 veckor kvar på mitt nuvarande jobb. Helt sjukt att jag varit där i 10 år! Många förändringar i år. Gick ut ur styrelsen och byter jobb. Man behöver förändringar.

Måndag: Jobb, joggingtur utomhus och hämta barn sen.

Tisdag: Jobb, hämta barn och karateklubben.

Onsdag: Jobb,  joggingtur utomhus samt hämta barnen. Utan gym för tillfället.

Torsdag:  Ska vabba. Måste införskaffa nytt pass till Rory.  Passar även på att gå och simma/bada med Rory själv och försöka förbereda honom inför lördag då han ska börja på baddaren, Sen Freyas gitarrlektion och karate på kvällen.

Fredag: Jobb, joggingtur utomhus och sen Freyas tennis.

Lördag: Rory fotboll 9 – 9.45.  Kolla in nytt gym i Vaxholm. Simningen börjar igen för Freya kl 17.15 och Rory börjar också då det finns en baddaren-kurs exakt samtidigt som Freyas simträning.

Söndag: Tvättstugan. Karateklubben på eftermiddagen.

Vecka 11 2019

Vilken underbar helg som gått. Väldigt längesen vi hade en sån lugn och bra helg tillsammans hela familjen. Dels är det uppehåll i simningen i 2 veckor så lite mindre aktiviteter än vanligt och så är hela familjen friska igen. Ingen som var  sjuk. Och varit mycket med svärfar som varit sjuk, Graham bortrest etc och svärfar som sen gick bort. Men helgen som gick var underbar! Mycket energi, familjetid och även dejt på tu man hand.

 

Måndag: Jobb, springtur utomhus, hämta barn plus extra barn (Rory har med kompis hem för första gången) och en extrastämma i föreningen på kvällen där jag avgår woho.

Tisdag: Jobb, hämta barn och karateklubben. Freya åker med och kör extra konståkning, får skjuts med kompis dit och hem.

Onsdag: Jobb, springtur utomhus och hämta barn.

Torsdag:  Freyas gitarrlektion. Torsdagsgruppen i karate får fri träning. Freya ska köra konståkning istället eftersom hon missar lördagens pass.

Fredag: Jobb, springa utomhus, hämta barn och Freyas tennis.

Lördag: Graham får ta med Rory på hans fotboll för jag och Freya ska in till Stockholm. Jag coachar 5 barn i Svenska Katapokalen 2019. Träffa Camilla på kvällen. (simning har fortfarande litet uppehåll).

Söndag: Lugn fm med tvättstugan och ev springtur för mig.  Karateklubben på eftermiddagen, sen ska Freya åka konståkning på vårshowen med konståkningsklubben. Efter det är is-säsongen över och skridskor kan packas bort i ett halvår. Vi frigör ännu mera tid. Både styrelsen droppas och skridskoåkning denna vecka.

Vecka 10 – 2019

Sportlovet slut. I Ludvika/Borlänge hann vi med mycket. Karateträning för mig, ishallen med skridskor för Freya, Rory och kusin Theo.  Träffa moster Gabi. Träffa familjen. Skidlektioner lördag och söndag i Romme. Lunch i lördags i Borlänge med Kattis och Dante. Nästa vinter är det dags för mig att ta skidlektioner. Kan ju inte åka slalom och barnen tycker det är superkul att åka! Kusin Theo testade i lördags men ville inte hänga på sen på den andra dagen, hans tålamod var det värre med.

 

Vad händer vecka 10 2019 ?

Måndag: Jobb, hämta barn och tvättstugan. Kanske kvällspromenad? Mitt gymkort har gått ut och undersöker var jag ska träna härnäst. Sats har höjt med 2tusen så det går bort nu samt att barnen inte vill med till MiniSats längre.

Tisdag: Jobb, hämta barn och karateklubben.

Onsdag: Jobb, provträna på nytt gym, hämta barn och sen styrelsemöte på kvällen.

Torsdag:  Jobb, hämta barn, Freyas gitarrlektion och karate på kvällen.

Fredag: Jobb, provträna samma gym igen och sen hämta barn. Freyas tennis 17 – 18. Jag och Rory tar en fredagsdusch där under tiden hon tränar.

Lördag: Rory fotboll 9 – 9.45, ishallen 11-12. Sista skridskoskolan för Rory. Freya kör en vecka till. Ingen simning på 2 veckor så kanske en eftermiddag helt själv till prova-på gymmet och storhandla mat sen.

Söndag: Ishallen på allmänhetens åkning 12-13 eventuellt. Sen karateklubben. Barnvakten Jennifer kommer efter karaten, jag och Graham ska ut på tu man hand på middag. Sist hade vi date på krauta så lite bättre denna gång.