Archive for April, 2019

Vecka 15 – 2019

Bild från förra veckan taget efter barnens simning:

 

Vad händer vecka 15 2019?

Måndag: Byggfirman kommer och påbörjar badrumsrenovering nedervåningen. Badrummet renoverades för typ 3 år sen i bostaden vi bor i men det är mycket  fusk och saker som ej är gjort ordentligt så tyvärr stör det oss för mycket så badrummet renoveras! Jag har semesterdag, barn på skola och dagis. Gymmet, byta till sommardäck och sen ansiktsbehandling. Freya har fys på kvällen med hennes konståkning. Ishallen är stängd men de har satt igång lite landträning.

Tisdag: Ska vara med Freya en dag i skolan. Jag har semesterdag igen. Hon har frågat och tjatat och denna tisdag är jag med henne i skolan. Hem sen vid fritidstid och packa inför morgondagens resa. Sen ta Rory till BVC för 4 års koll, han blir 4 nästa månad. Karateklubben senare.

Onsdag: Kl 14 går flyget till Kreta! Graham kommer vara hemma och jobba och övervaka badrumsprojektet och resten flyt fältet till Kreta. Min syster och systerson samt mamma och Göran ska komma med.

Torsdag:  Sol, bad och lek på Kreta!

Fredag: Sol, bad och lek på Kreta!

Lördag: Sol, bad och lek på Kreta!

Söndag: Sol, bad och lek på Kreta!

Vecka 14 – 2019

Blev ett kumite-läger för barnen i min klubb i lördags och söndags med Daniel Karlsson från Junior landslaget. Freya börjar bli riktigt duktig samt tycker karaten är jätterolig. För mig spelar det ingen roll om hon vill träna karate eller inte men hon har velat hänga med. Jag är väldigt glad att hon vill träna då karate ju är mitt intresse.

Vad händer vecka 14 2019? Sista arbetsveckan för mig på nuvarande jobbet.

Måndag: Jobb, vaccinationsspruta på Lidingö på fm och sen  hem och hämta barn.

Tisdag: Frukost och frukostmöte (idrottsföreläsning) på Waxholm hotell följt av jobb hemifrån. Hämta barn och sen karateklubben.

Onsdag: Jobb,  gym i Vaxholm och sen hämta barnen.

Torsdag:  Jobb, Freyas gitarrlektion och karate på kvällen.

Fredag: Jobb, gymmet och hämta barn. Ta med Freya ner till gymnastiksalen. Extra karate på kvällen och sen har de skoldisco samtidigt. Freya ska först träna karate och sen gå på discot. Busy Friday!

Lördag: Rorys fotboll 9 – 9.45, Graham får ta med honom. Jag och Freya ska på karate-tävling! Ska coacha 8 barn samt 1 vuxen. Barnens simning sen kl 17.

Söndag: Tvättstugan, gym mellan tork och hämta tvätt. Karateklubben på eftermiddagen. Börja packa. Jag och barnen åker till Kreta följande onsdag med min syster, systerson, Mamma och Göran. Jag och Graham ska ut på middag efter karaten själva, barnvakten kommer. Date time!