Fredag = helg

Jag är så tacksam för Freya, finns inget eller ingen som jag älskar mer än denna lilla tjej. Graham hamnar på andra plats, sorry. Även om hon kan vara riktigt jobbig emellanåt så skulle jag göra vad som helst för henne. Som när hon kommer fram till mig och lägger huvudet på sne och säger ‘mm, mamma…’ och stryker mig över kinden. Sen skrattar hon och springer därifrån.

Jobb idag och dagishämtning. Vardagsmotionen bestod av jogga till dagis och gå hem. Har haft ont i magen i en vecka så tar det lite lugnt med träningen. Karaten har jag förresten lagt ned här. Fick 3 som kom men de ville ej fortsätta. Tråkigt. Sen tycker jag inte det är så kul med karaten längre själv. Har mest kämpat mig dit för att jag har gjort det så länge. Kanske dags för nåt nytt? Inte kämpa på med nåt som jag inte tycker är kul längre.

En dagens Freya; fredagsmys framför tv:n:

DSC_1076

2 Responses to “Fredag = helg”

 • Lyssna på magkänslan:) så blir det bra!
  Och ja, ovillkorslöskärlek med barn. Större kärlek finns kanske inte:)
  Dante kommer ibland o stryker mig på kinden och säger ” du ä värkligän söt” då blir man ju grinfärdig och full i skratt samtidigt.

  Eller som när jag kom hem nyss o Anton gjort lchf- muffins:) det är också kärlek;)

 • carina Breitstadt:

  Det är en speciell kärlek mor-barn-det finns ingen kärlek som slår den. Man kan som mamma göra allt för sina barn, skydda dem mot allt,ge dem allt man kan, alltid finnas där och ställa upp för dem, vara “med” var de än befinner sig,Lära dem flyga utan att vingklippa dem, låta dem pröva men vara där för att ta emot om det misslyckas, blåsa på sår och trösta. Det är så jag hoppas ni har kännt och känner från mig, för då tycker jag man har lyckats med sina barn. Det har blivit självständiga,starka och framåt som individer och vet att inget är omöjligt bara man vill!!!

  Karaten -synd – du har hållt på så många år. Men det kanske behövs en paus för att hitta glöden igen någongång i framtiden. Du få känna dig för! Kanske det finns mamma/barn grupp i Karate någonstans..

  Mysig bild på Freya – hon är helt “inne” i tvprogrammet.
  kram på er!

Leave a Reply