Skrämd

Igår var det jobb, 25 min gym och sen hämta Freya på dagis för att direkt åka till gymnastiken. Frågade mina vanliga frågor på dagis: ‘Har hon ätit?’, ‘Har hon sovit?’ och ‘När kissade hon senast?’. Hon hade sovit fick jag till svar. Bra tänkte jag så hon orkar med gymnastiken. I bilen på väg till gymnastiken (tar ca 7 min i bilen) så somnar hon! Jag tror något är allvarligt fel med henne, nu är hon sjuk eller nåt väldigt allvarligt cirkulerar i mitt huvud. Så parkerar bilen och tar ut ungen och försöker få liv i henne. Hon vaknar först inte. Sen vaknar hon och jag frågar är du ok? Hon säger ‘ja *gnäll* mamma, jag vill sova!’. Tror fortfarande att det är något allvarligt så vägrar låta henne sova och håller stenkoll på henne under gymnastiken och frågar var 5:e minut om hon är ok   ( hönsmamma Eha ) men hon var pigg och tyckte gymnastiken var jätterolig som vanligt. Efter gymnastiken så hämtade vi Hilde som åt middag med oss hemma (pizza!). Kvart i åtta frågar Freya om hon får sova självmant. Normalt går vi upp med henne närmare halv nio och det tar 30 minuter innan hon somnar. Jag nattar henne och det tar mellan 5 – 10 minuter och så sover hon. Tror det blivit nån miss i överlämningen på dagis och helt säker på att hon inte sov såklart. Men usch vilken panik jag kände! Och så var hon bara trött ju stackarn.

2 Responses to “Skrämd”

  • cissi:

    Hon var säkert bara trött, mkt som händer på dagis…och man vet ju själv att vissa dagar så är man ju tröttare än andra, så är det säkert för barn med. Inget du behöver oroa dig för tror jag.
    Trevlig helg, Kram Cissi! 🙂

  • I perioder är barn tröttare också:) tillväxtfas kanske:)
    Kram

Leave a Reply