Magsjuka…

I torsdags när jag och Freya hämtade Rory välkomnade han oss med att spy. Tack. Rory magsjuk torsdag eftermiddagen/kväll. Graham åkte till Dublin fredags morgon. Men magsjukan var som bortblåst för Rory i fredags. Bara en halvdag typ. Så i lördags blev det ishallen och konståkning för Freya och jag och Rory tittade på. Sen simhallen på eftermiddagen där Rory såg en man ca 40-45 kraftigt bygd med arbetskläder och skägg och röd mössa och sa så alla hörde ‘Åh tittut! Det ää tomten mamma!’. Jag och Freya kunde inte hålla bort skrattet såklart. Förlåt okända man.  Julgran plast kläddes :

Sen var det söndagen…. Freya vaknade med magont. Senare under dagen fick jag också ont i magen. På eftermiddagen med fem minuter emellan var magsjukan ett faktum hos både mig och Freya. Great! Ensam med barnen och själv magsjuk.

Som tur var varade det bara söndagen, samma variant som Rory hade haft. Vabb igår måndag och sen kom Graham hem på kvällen.

No Responses to “Magsjuka…”

Leave a Reply