Mysig dag

Jag tog barnen själv frågade morgonen till ca 15-16 på eftermiddagen. Vi måste ge varandra egentid jag och Graham. Annars har vi inget tålamod inför barnen när de provar våra gränser. Graham sov till kl 13 och städade sen hela huset samt fixade lite praktiska saker som behövts fixas ett tag. Han hade sen mycket tålamod till barnen när vi kom hem och mitt tålamod precis räckt till så jag fick ta en barnfri promenad i tysthet.

Så vad gjorde jag och barnen? De ville till gymmet i Täby centrum. Så vi åkte dit men barnpassningen var fullt men om en halvtimme fick vi plats. Planen var badhuset efter så jag frågade barnen om vi skulle bada direkt istället men de ville vänta och absolut till gymmet. Måste vara roligt lekrum. Så vi gick runt lite och jag handlade ny Mobil-plånbok bland annat. Sen gymmet en timme. Sen badhuset i en timme. Lunch sen på TGI Fridays. Freya sa att tur att vi åt där på rätt dag eftersom det ju var fredag idag.

Leave a Reply