Vecka 10 – 2019

Sportlovet slut. I Ludvika/Borlänge hann vi med mycket. Karateträning för mig, ishallen med skridskor för Freya, Rory och kusin Theo.  Träffa moster Gabi. Träffa familjen. Skidlektioner lördag och söndag i Romme. Lunch i lördags i Borlänge med Kattis och Dante. Nästa vinter är det dags för mig att ta skidlektioner. Kan ju inte åka slalom och barnen tycker det är superkul att åka! Kusin Theo testade i lördags men ville inte hänga på sen på den andra dagen, hans tålamod var det värre med.

 

Vad händer vecka 10 2019 ?

Måndag: Jobb, hämta barn och tvättstugan. Kanske kvällspromenad? Mitt gymkort har gått ut och undersöker var jag ska träna härnäst. Sats har höjt med 2tusen så det går bort nu samt att barnen inte vill med till MiniSats längre.

Tisdag: Jobb, hämta barn och karateklubben.

Onsdag: Jobb, provträna på nytt gym, hämta barn och sen styrelsemöte på kvällen.

Torsdag:  Jobb, hämta barn, Freyas gitarrlektion och karate på kvällen.

Fredag: Jobb, provträna samma gym igen och sen hämta barn. Freyas tennis 17 – 18. Jag och Rory tar en fredagsdusch där under tiden hon tränar.

Lördag: Rory fotboll 9 – 9.45, ishallen 11-12. Sista skridskoskolan för Rory. Freya kör en vecka till. Ingen simning på 2 veckor så kanske en eftermiddag helt själv till prova-på gymmet och storhandla mat sen.

Söndag: Ishallen på allmänhetens åkning 12-13 eventuellt. Sen karateklubben. Barnvakten Jennifer kommer efter karaten, jag och Graham ska ut på tu man hand på middag. Sist hade vi date på krauta så lite bättre denna gång.

Leave a Reply