Vecka 11 2019

Vilken underbar helg som gått. Väldigt längesen vi hade en sån lugn och bra helg tillsammans hela familjen. Dels är det uppehåll i simningen i 2 veckor så lite mindre aktiviteter än vanligt och så är hela familjen friska igen. Ingen som var  sjuk. Och varit mycket med svärfar som varit sjuk, Graham bortrest etc och svärfar som sen gick bort. Men helgen som gick var underbar! Mycket energi, familjetid och även dejt på tu man hand.

 

Måndag: Jobb, springtur utomhus, hämta barn plus extra barn (Rory har med kompis hem för första gången) och en extrastämma i föreningen på kvällen där jag avgår woho.

Tisdag: Jobb, hämta barn och karateklubben. Freya åker med och kör extra konståkning, får skjuts med kompis dit och hem.

Onsdag: Jobb, springtur utomhus och hämta barn.

Torsdag:  Freyas gitarrlektion. Torsdagsgruppen i karate får fri träning. Freya ska köra konståkning istället eftersom hon missar lördagens pass.

Fredag: Jobb, springa utomhus, hämta barn och Freyas tennis.

Lördag: Graham får ta med Rory på hans fotboll för jag och Freya ska in till Stockholm. Jag coachar 5 barn i Svenska Katapokalen 2019. Träffa Camilla på kvällen. (simning har fortfarande litet uppehåll).

Söndag: Lugn fm med tvättstugan och ev springtur för mig.  Karateklubben på eftermiddagen, sen ska Freya åka konståkning på vårshowen med konståkningsklubben. Efter det är is-säsongen över och skridskor kan packas bort i ett halvår. Vi frigör ännu mera tid. Både styrelsen droppas och skridskoåkning denna vecka.

Leave a Reply