Vecka 12 – 2019

Veckan som passerat så var det extrastämma förra måndagen och jag har nu avgått från styrelsen, så skönt! Inga fler möten där de kan sitta och prata i 3 h en vardagskväll över sophantering haha. Det lämnar jag till de som frivilligt gick med nu då jag avgick. Har dock lite avlämningar kvar till de nya då jag haft en tung post. Sen skulle jag inte hurra för snabbt för Graham åkte på en abscess i nacken och fick först åka in på karolinska och den litet ingrepp på Danderyd i torsdags så han är hemma sjukskriven med stort plåster i nacken. Kan man ha mera otur?

Freya körde vårshowen med konståkningen igår. Hon ramlade 2 ggr men snabbt upp igen. Hon hade gul tröja på sig med svarta armar. Barnen skulle ha neonfärgade kläder i Speed-gruppen som är den gruppen hon tränar i. Video på deras uppträdande:

Vad händer vecka 12 i vårt liv? Bara 3 veckor kvar på mitt nuvarande jobb. Helt sjukt att jag varit där i 10 år! Många förändringar i år. Gick ut ur styrelsen och byter jobb. Man behöver förändringar.

Måndag: Jobb, joggingtur utomhus och hämta barn sen.

Tisdag: Jobb, hämta barn och karateklubben.

Onsdag: Jobb,  joggingtur utomhus samt hämta barnen. Utan gym för tillfället.

Torsdag:  Ska vabba. Måste införskaffa nytt pass till Rory.  Passar även på att gå och simma/bada med Rory själv och försöka förbereda honom inför lördag då han ska börja på baddaren, Sen Freyas gitarrlektion och karate på kvällen.

Fredag: Jobb, joggingtur utomhus och sen Freyas tennis.

Lördag: Rory fotboll 9 – 9.45.  Kolla in nytt gym i Vaxholm. Simningen börjar igen för Freya kl 17.15 och Rory börjar också då det finns en baddaren-kurs exakt samtidigt som Freyas simträning.

Söndag: Tvättstugan. Karateklubben på eftermiddagen.

Leave a Reply