Vecka 15 – 2019

Bild från förra veckan taget efter barnens simning:

 

Vad händer vecka 15 2019?

Måndag: Byggfirman kommer och påbörjar badrumsrenovering nedervåningen. Badrummet renoverades för typ 3 år sen i bostaden vi bor i men det är mycket  fusk och saker som ej är gjort ordentligt så tyvärr stör det oss för mycket så badrummet renoveras! Jag har semesterdag, barn på skola och dagis. Gymmet, byta till sommardäck och sen ansiktsbehandling. Freya har fys på kvällen med hennes konståkning. Ishallen är stängd men de har satt igång lite landträning.

Tisdag: Ska vara med Freya en dag i skolan. Jag har semesterdag igen. Hon har frågat och tjatat och denna tisdag är jag med henne i skolan. Hem sen vid fritidstid och packa inför morgondagens resa. Sen ta Rory till BVC för 4 års koll, han blir 4 nästa månad. Karateklubben senare.

Onsdag: Kl 14 går flyget till Kreta! Graham kommer vara hemma och jobba och övervaka badrumsprojektet och resten flyt fältet till Kreta. Min syster och systerson samt mamma och Göran ska komma med.

Torsdag:  Sol, bad och lek på Kreta!

Fredag: Sol, bad och lek på Kreta!

Lördag: Sol, bad och lek på Kreta!

Söndag: Sol, bad och lek på Kreta!

Leave a Reply