Årsresume’ av 2019

Året som gått och ej kommer tillbaka. Mycket har hänt. Svärfar dog i början av 2019. Det som vi kommer minnas bäst från året är nog resorna vi gjort. Det jag kommer minnas mest är resorna mellan olika jobb jag gjort. I April bytte jag bort en 10 års tjänst då de ej värnade om personalen alls – mot SEB, ett STORT företag. Det företaget var också väldigt stort och opersonligt vilket visade sig då chefen som jag knappt träffade valde att ej anställa mig efter provanställningen på grunder som hon falsk anklagade de i mitt team på. De i teamet stod frågande. Men kanske lika bra det, scrum och agilt jobbar de helt fel med på SEB. Bytte jobb igen då i November till ett litet företag och inser att litet företag passar mig bättre. Just nu ser det också ut som det här företaget värnar bra om personalen. Tiden får visa sig. Ekorrhjulet med Freya som gick från 1an till 2an och alla hennes aktiviteter hon vill göra, Rory har börjat på mycket av det hon gör och går på simskola/skridskoskola/skidskola. Allt storasyster gör vill han göra, hon är ju hans idol just nu. Antar det kommer ändra sig med tiden haha. Mina karate-aktiviteter. Jag behöver eget intresse också vilket karaten är annars drunknar man i jobb och barnens aktiviteter och glömmer bort sig själv vilket man inte får göra. Karaten är superviktigt för det, har kanske inget med karaten i sig att göra men att man ej får glömma bort vem man är och ge sig egentid. Vi har rest mycket. Kreta i April, Irland i somras, Gotland i somras, Island på egen hand med vänner i Augusti och sprang halvmaraton under 2 h (superstolt över den prestationen!), Danmark och legoland på mamma-dotter-resa med Freya i Oktober. Rovaniemi och hälsa på Tomten i December för att lura barnen ännu mer att tomten finns. I år kommer resorna ökas som det ser ut också…..Förresten, jag har åkt slalom 2019 vilket jag aldrig gjort förut. Freyas förtjänst.

Nya året 2020:

Man får många tankeställningar då familj går bort vilket har gjort oss mer sammanlänkade som familj. Jag hade en tanke att åka till DisneyWorld i Florida då jag fyller 40 om 2 år. Men jag fick det i 38-års present av Graham, helt oväntat. Med motiveringen att man vet aldrig vad som händer och ska leva livet nu vilket stämmer så bra. På sportlovet ska jag med barnen till Dalarna och mer skidåkning. Kreta på påsklovet hela familjen plus min syster, systerson, mamma och styvpappa hänger på. Sen Florida nån vecka i Maj är planen. I sommar ska svägerskan gifta sig så blir en vända till Irland. I September åker jobbet utomlands en långweekend. I Oktober Japan med några från min karateklubb (barnfri). Så ni hör, många fler resor inbokade. Vore kul att få till en halvmaraton i år också i Augusti/September/Oktober nångång. Det var bra månader att springa i. Förslag mottages gärna. Ev byta bil, vi känner att vi växt ut våran volvo v50 och skulle behöva en större. Sneglar på Volvo XC70 eller ev XC60. Kravet från barnen är att kunna fälla mittstödet mellan dem bak så de får som ett bord mellan dom. Det kravet är jag med på för då kan man lägga skidor mellan dom och slippa köpa nån takbox (gillar ej takboxar…). Bonuskrav från barnen är att de vill ha en blå bil. Extra bonuskrav från Rory, en flygknapp som får ut vingar på bilen och gör att den flyger….det kravet gillar jag också för att undkomma bilköer men tror den bilen kan vara svår-funnen. Välkommen 2020!

Leave a Reply