Nya året 2020

Så har vi kommit en bit in på 2020 och jag har redan skrivit fel minst 3’ggr på frågor från databasen i jobbet så jag verkar tro att det fortfarande är 2019. Nyårsfirande blev lugnt hemma. Barnen har varit på fritis/dagis alla mellandagarna utom 1 dag. Vi har jobbat. Trettonhelgen var lugn och i måndag gick jag med barnen på Disney on Ice i globen. Första raden. Bokade så fort biljetterna kommit då det var uppskattat förr året. I år följde även Rory med. Graham var hemma. Jobbade 3 dagar och sen vabb idag fredag. Vi har klarat oss väldigt bra faktiskt denna säsong så tänker inte klaga över vabben. Var riskfyllt att boka resor i December med barn. Men vi klarade oss och var friska hela december. Det har inte hänt sedan första året Freya föddes….lite bilder från året hittills

Leave a Reply