2 år till 40….

Min sparplan för min 40-års födelsedag om 2 år var köpa en nyare bil samt resa till Florida och Disneyworld. Nu fick jag en resa till Florida av min man i födelsedagspresent…..så min plan att planera Florida-resan gick i stöpet. Vi åker 15e maj till Orlando. Så bil då? Idag köpte jag nyare bil. En 3 år gammal bil som varit leasad sen ny så en ägare bara. Volvo v60. Rorys önskan: blå bil. Freyas: bord man kan fälla bak mellan barnen som har mugghållare. Min önskan : jag gillade tesla supermycket (Åkte en tesla i söndags) och är helt inne på elbil men Sveriges regering måste göra dom bilarna billigare än fossil-bilarna först som Norge. Jag ville ej ha en till diesel-bil. En dieselvärmare som ryker ut massa vit rök i korsningarna så man måste skämmas. Blev en bensin-bil, min önskan var ingen diesel igen. Så alla nöjda. Graham är nöjd bara bilen är säker och han får plats i den haha. Så får vi se om nästa bil om några år blir en elbil. Det beror på Sverige 🇸🇪. Regeringen måste i såna fall kolla mer på grannlandet 🇳🇴. De ska tona rutorna på nya bilen ’Bobby’ först men nästa vecka borde han få flytta hem och vi får säga hejdå till ’Lordi’.


Leave a Reply