Årets löpmål satt

Förra årets stora löpningsmål var att springa halvmaraton under 2 h. Jag sprang på 1 h 58 min 50 sek, woho! Klarade det men hade marginal. Miltiden på första milen hamnade på 53 minuter.

I år hittar jag inget bra halvmaraton som passar planeringarna att springa samt att jag kommer satsa mycket på karaten i år. Tänkte ev upp på 3e svarta bältet samt sen blir det träningsresa till Japan i Oktober. Men ett springmål behöver jag ha så det blir att springa milen under 50 minuter! Det är snabbt men tränar jag på så kan jag klara det. Sen får vi ta en halvmaraton igen år 2021 och försöka slå förra tiden på halvmaran då. Alla tips om 10km lopp i år tas tacksamt emot. Har anmält mig till glädjeruset i Täby i Augusti men springer gärna flera 10km lopp också….. (ej tjejmilen). Ev midnatntsloppet då jag har ett planerat karate-läger som jag anordnar i Vaxholm den helgen………

Leave a Reply